5000-7000 TL telefon önerisi

6000 küsurlerde Redmi Note 12 Pro var alabiliyorsanız o modeli alınız ikinci elde.

Note 10 Pro daha iyi gitmezmi hocam sizce tasarımı vs daha iyi duruyor bence.

iPhone 8 Plus 64 GB ikinci el. Güncelleme almıyor diye cihaz çöp veya WhatsApp desteği kesilecek diye bir şey yok. iOS 12 bile WhatsApp destekliyor sıranın iOS 16 yüklü iPhone 8 Plus'a gelmesi için çok zaman var.

Hocam daha yeni SE 2020 sattım o yüzden pek düşünmüyorum Apple beğendiğim Apple'larda bütçeyi aşıyor.

Bende aynı telefon var şu an ondan yazıyorum. Vallahi işimi görüyor ama benimkisi 5000'e kaçak alındı herhalde 6 ay önce. PUBG açtığımda 45 60 FPS veriyor ve GTA SA da kasma problemi yaşamadım. İş görür.

Anladım hocam kamera performansı vs nasıl sizce iyi midir?

2. el iPhone 8

Buradaki denen her şeyi unut Note 12ymiş falan boşa para. Hem çok ısınıyor hem de hiç güzel değil kamerası falan rezalet hiçkimseyi dinleme 2.el temiz iPhone 8 bul. En az 64 GB.

Bu Xiaomi'lerin kronik sorunları var bir zaman sonra şarjın 20-30ken kapanıyor falan anakartları da sıkıntılı zaten sen beni dinle iPhone 8 al.

Hocam daha yeni SE 2020 sattım o yüzden pek küçük IPhone'lara yanaşmak istemiyorum.

Note 10 Pro daha iyi gitmezmi hocam sizce tasarımı vs daha iyi duruyor bence.

Hocam daha yeni SE 2020 sattım o yüzden pek düşünmüyorum Apple beğendiğim Apple'larda bütçeyi aşıyor.

Anladım hocam kamera performansı vs nasıl sizce iyi midir?

Hocam daha yeni SE 2020 sattım o yüzden pek küçük IPhone'lara yanaşmak istemiyorum.

SE2020'den Note 10 Pro'ya mı düşüyorsun?????

Öneriler can yakıyor'.
IP8 hala iPhone isteyenlerin en çok tercih edeceği model olur bu fiyat bandında.
Yurt dışı ürünlerin e-SIM muhabbetinde özellikle çift SIM şeklinde bulmak güç.2.elde sıkıntılı bir iş.
0 olarak 9I iyi modeldir.
Xiaomi'nin çoğu modeline Custom ROM kurmadan kullanmak bir azap.
Bence M14 alınması en mantıklısı.
Bu fiyat bandına çıkan benim öz çerçöpüm Realme C25s adlı telefonuma da teşekkürler xd.

Hocam M14'ün damla çentiği hiç hoşuma gitmiyor benim.

SE2020'den Note 10 Pro'ya mı düşüyorsun?

Hocam Android kullanmak istiyorum biraz ve cihaz çok küçüktü o yüzden

Redmi Note 8 Pro alabilirsin en iyisi.

Hocam zamanında onu da kullandım güzel cihazdı ama şu an nasıldır pek emin olamadım.

Öneriler can yakıyor'.
IP8 hala iPhone isteyenlerin en çok tercih edeceği model olur bu fiyat bandında.
Yurt dışı ürünlerin e-SIM muhabbetinde özellikle çift SIM şeklinde bulmak güç.2.elde sıkıntılı bir iş.
0 olarak 9I iyi modeldir.
Xiaomi'nin çoğu modeline Custom ROM kurmadan kullanmak bir azap.
Bence M14 alınması en mantıklısı.
Bu fiyat bandına çıkan benim öz çerçöpüm Realme C25s adlı telefonuma da teşekkürler xD.

Hocam Custom RAM ne oluyor tam olarak?

Hocam çok kötü yapmışsınız ya abimde var SE2020 mükemmel telefon ayrıca çok küçükte değil ideal boyut. Pişman olacaksınız ileride.

Ve ayrıca bazı sorunları vardı o yüzden hocam. Hazır alıcı bulmuşken satmak istedim. Cihaz performans ve kamera olarak bayağı iyiydi ama ekranı küçüktü ayrıca bataryası bitikti. Sıfır batarya alsam bile onlarım mAh düşük. Benim SE'den önce Mİ 10T Pro cihazım vardı ona çok yanıyorum. Düşürmüştüm, çalınmıştı düştüğü gibi sanırım. Çok güzel cihazdı. Batarya olsun ekran olsun performans olsun kamera olsun kusursuzdu resmen bana göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Custom RAM ne oluyor tam olarak?

Ve ayrıca bazı sorunları vardı o yüzden hocam hazır alıcı bulmuşken satmak istedim. Cihaz performans ve kamera olarak bayağı iyiydi ama ekranı küçüktü ayrıca bataryası bitikti. Sıfır batarya alsam bile onlarım ma düşük. Benim seden önce mi 10t Pro cihazım vardı ona çok yanıyorum düşürmüştüm çalınmıştı düştüğü gibi sanırım çok güzel cihazdı. Batarya olsun ekran olsun performans olsun kamera olsun kusursuzdu resmen bana göre.

Geçmiş olsun.

Sağ olun hocam şu anda ikinci el Pro'su değil de mi 10t bulmaya çalışıyorum tek farkları çalınan cihazımın hafızası 256 GB'dı ve 108 MP kamera vardı mi 10t de bunlar yok gerisi aynı zaten pek fark olacağını sanmıyorum bulabilirsem çok güzel olacak ama bulamazsamda Note 10 Pro'yu almayı düşünüyorum. O çalınan telefonum çalınmasaydı şu anda IP 11 gibi cihazları konuşurduk burada :(

Sağ olun hocam şu anda ikinci el Pro'su değil de mi 10t bulmaya çalışıyorum tek farkları çalınan cihazımın hafızası 256 GB'dı ve 108 MP kamera vardı mi 10t de bunlar yok gerisi aynı zaten pek fark olacağını sanmıyorum bulabilirsem çok güzel olacak ama bulamazsamda Note 10 Pro'yu almayı düşünüyorum. O çalınan telefonum çalınmasaydı şu anda IP 11 gibi cihazları konuşurduk burada :(

Ah be hocam üzdün sabah sabah.

Yurt dışından nasıl alıyorsun telefonu reis bilgi verirmisin rica etsem.
Genelde telefoncularda oluyor dostum oralarda bulabilirsin. Bizim buralarda telefonculara ek olarak akrabalardan da getirenler var İran'dan vs.

iPhone 8 Plus 64 GB ikinci el. Güncelleme almıyor diye cihaz çöp veya WhatsApp desteği kesilecek diye bir şey yok. iOS 12 bile WhatsApp destekliyor sıranın iOS 16 yüklü iPhone 8 Plus'a gelmesi için çok zaman var.
iPhone 8 plus hala da cihaz çöp falan değil bu zamanlarda fakat hem fiyatını hak etmiyor hem'de günümüz cihazlarına göre daha eski donanımlara sahip. Lütfen kamerası şöyle, yazılımı İOS vesaire demeyin bunları söyleyeceğinizi tahmin edebiliyorum. Ek olarak ikinci ellerine ölü fiyattan bile 8k fiyat biçiyorlar. Bir süreden sonra çok sıkar düşük model iPhone. Eğer ortalama veya yüksek bir model (ortalama: iphone 11, yüksek: iphone 13, 14, pro modeller vs.) alınırsa ancak tatmin eder. düşük bütçede apple önermem şahsen. Xiaomi de her ne kadar mükemmel olmasa da özellikle ön kamera ve yazılım olarak; alınabilecek daha iyi bir cihaz yok bu bütçe baremlerinde.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı