babaadamsiteiçiya
Decapat
Daha fazla
6000 küsurlerde Redmi Note 12 Pro var alabiliyorsanız o modeli alınız ikinci elde.
Note 10 Pro daha iyi gitmezmi hocam sizce tasarımı vs daha iyi duruyor bence.
iPhone 8 Plus 64 GB ikinci el. Güncelleme almıyor diye cihaz çöp veya WhatsApp desteği kesilecek diye bir şey yok. iOS 12 bile WhatsApp destekliyor sıranın iOS 16 yüklü iPhone 8 Plus'a gelmesi için çok zaman var.
Hocam daha yeni SE 2020 sattım o yüzden pek düşünmüyorum Apple beğendiğim Apple'larda bütçeyi aşıyor.
Bende aynı telefon var şu an ondan yazıyorum. Vallahi işimi görüyor ama benimkisi 5000'e kaçak alındı herhalde 6 ay önce. PUBG açtığımda 45 60 FPS veriyor ve GTA SA da kasma problemi yaşamadım. İş görür.
Anladım hocam kamera performansı vs nasıl sizce iyi midir?
2. el iPhone 8
Buradaki denen her şeyi unut Note 12ymiş falan boşa para. Hem çok ısınıyor hem de hiç güzel değil kamerası falan rezalet hiçkimseyi dinleme 2.el temiz iPhone 8 bul. En az 64 GB.
Bu Xiaomi'lerin kronik sorunları var bir zaman sonra şarjın 20-30ken kapanıyor falan anakartları da sıkıntılı zaten sen beni dinle iPhone 8 al.
Hocam daha yeni SE 2020 sattım o yüzden pek küçük IPhone'lara yanaşmak istemiyorum.