5000 bütçe ile mouse önerisi

Bütçe
5000

hypnoseum

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 5800X (8 CORE) | ASUS RTX 3070 8GB | 16GB RAM | 1TB HAFIZA
Merhaba, 5000TL bütçem var. Daha önce Razer DeathAdder Essential kullandım, aktif olarak da VXE R1 Pro kullanıyorum. Mouse pad olarak Wraith markasının Blade y Pro modelini kullanmaktayım. Boyut olarak VXE R1 Pro ile hemen hemen aynı boyutlarda olsun. Mouse tutuş şeklim claw (görselini ekledim). Önerilerinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• görsel_2026-01-04_130318324.png
    görsel_2026-01-04_130318324.png
    45,8 KB · Görüntüleme: 20
Merhaba, 5000TL bütçem var. Daha önce Razer DeathAdder Essential kullandım, aktif olarak da VXE R1 Pro kullanıyorum. Mouse pad olarak Wraith markasının Blade y Pro modelini kullanmaktayım. Boyut olarak VXE R1 Pro ile hemen hemen aynı boyutlarda olsun. Mouse tutuş şeklim claw (görselini ekledim). Önerilerinizi bekliyorum.

Blade Y gibi sert bir Mousepad için ise şu skates iyi olabilir çünkü ben de kullandım ve stok skates'leri çok hızlı eritiyor.

1767521431893.png

Blade y gibi sert bir mouse pad için ise şu skates iyi olabilir çünkü ben de kullandım ve stok Skates'leri çok hızlı eritiyor.

Eki Görüntüle 2634208

Güzele benziyor teşekkür ederim. Peki farenin sağlamlığı hakkında bir bilginiz var mı? Şu an kullandığım farenin sol tıkı kırıldığı için yenisini arıyorum. Tekrar böyle bir şey olur mu bir bilginiz var mı?

Güzele benziyor teşekkür ederim. Peki farenin sağlamlığı hakkında bir bilginiz var mı? Şu an kullandığım farenin sol tıkı kırıldığı için yenisini arıyorum. Tekrar böyle bir şey olur mu bir bilginiz var mı?
Lamzu Inca kalite olarak üst düzey hocam. Lamzu'nun kronik sorunlu fareleri de var ama bu model ve Lamzu Maya X cidden üst düzey Mouse'lar. Lamzu Maya X atacaktım ama onun shape bayağı farklı R1 Pro'ya göre. Zaten teknik olarak aynı Mouse'lar ama Inca sizin modele daha yakın.

Lamzu ınca kalite olarak üst düzey hocam. Lamzu'nun kronik sorunlu fareleri de var ama bu model ve Lamzu maya X cidden üst düzey Mouse'lar. Lamzu maya X atacaktım ama onun shape bayağı farklı R1 Pro'ya göre. Zaten teknik olarak aynı Mouse'lar ama ınca sizin modele daha yakın.

Tamam hocam teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı