Sürü psikolojinden kurtulmalısın lütfen kulandıda mı söyüyorsun ya da kanıtın var mı? Bana kanıt göster bende eşek gibi anıracağım.
Adam tercih etsin i3 10100F mi? R3 1200 mü?
Sürü psikolojinden kurtulmalısın lütfen kulandıda mı söyüyorsun ya da kanıtın var mı? Bana kanıt göster bende eşek gibi anıracağım.
Adam tercih etsin i3 10100F mi? R3 1200 mü?
Bana kanıt göster ne demek ya Technopat'ta kaç tane konu var İzoly'nin kalitesizliğini göstermek için biraz araştırın lütfen.Sürü psikolojinden kurtulmalısın lütfen kulandıda mı söyüyorsun yada kanıtın var mı? bana kanıt göster bende eşşek gibi anıracam
adam tercih etsin i3 10100f mi? r3 1200 mü?
game garajda sana 5kya r3 1200 veriyor?Izoly savunan insanları cidden anlamıyorum, 6000TL'ye RX 550 veriyor adam size. Siz hala kaliteli, güzel diyorsunuz. RX 550 sistemler normalde en fazla 4000TL olur.
kaç ay kullandın (!)Ben kullandım iğrenç bir bilgisayar.
Game garajda sana 5kya R3 1200 veriyor?
''Oyun bilgisayarında ekran kartının önemini bilmiyorsun herhalde'' bu cümle ağrıma gitti izoly kullanan aptal da oldu neyse ben rx 550 1050 den üstün dedimmi? aralarında ağam şaham fark yok o farkı i3 10100 f kapatır hatta fark açar r3 1200 ve 1050 yeOyun bilgisayarında ekran kartının önemini bilmiyorsun herhalde. Şu teste bakar mısın rica etsem?
"Oyun bilgisayarında ekran kartının önemini bilmiyorsun herhalde" bu cümle ağrıma gitti Izoly kullanan aptal da oldu neyse ben RX 550 1050'den üstün dedim mi? Aralarında ağam şaham fark yok o farkı i3 10100 F kapatır hatta fark açar R3 1200 ve 1050'ye.
Fosil olmuş oyun test videosu mu? Gülmek istemiyorum... Neyse şunu toplamak daha mantıklı.Oyun bilgisayarında ekran kartının önemini bilmiyorsun herhalde. Şu teste bakar mısın rica etsem?
bende izoly kullanana aptal dediniz gibi bir tabirim olmadı neyse hayırlı geceler doğru konuşanı 9 köyden kovarlarmışDaha fazla cidden muhatap olmayacağım, bu arada asla ben Izoly kullanana "aptal" gibi bir tabirim olmadı.