5000 ₺ hazır sistem önerisi

Sürü psikolojinden kurtulmalısın lütfen kulandıda mı söyüyorsun ya da kanıtın var mı? Bana kanıt göster bende eşek gibi anıracağım.

Adam tercih etsin i3 10100F mi? R3 1200 mü?

Daha fazla muhatap olmak istemiyorum senle, tüm forum Izoly, Turbox almayın diye bağırıyor siz daha kanıt diyorsunuz. Lütfen bir yetkili arkadaşa müdahale edebilir mi?

Sürü psikolojinden kurtulmalısın lütfen kulandıda mı söyüyorsun yada kanıtın var mı? bana kanıt göster bende eşşek gibi anıracam

adam tercih etsin i3 10100f mi? r3 1200 mü?
Bana kanıt göster ne demek ya Technopat'ta kaç tane konu var İzoly'nin kalitesizliğini göstermek için biraz araştırın lütfen.

Game garajda sana 5kya R3 1200 veriyor?

Oyun bilgisayarında ekran kartının önemini bilmiyorsun herhalde. Şu teste bakar mısın rica etsem?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

250 TL aşıp bunu almak 1050 Ti'dan da Rx550'den de daha iyi olacaktır.

Oyun bilgisayarında ekran kartının önemini bilmiyorsun herhalde. Şu teste bakar mısın rica etsem?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

''Oyun bilgisayarında ekran kartının önemini bilmiyorsun herhalde'' bu cümle ağrıma gitti izoly kullanan aptal da oldu neyse ben rx 550 1050 den üstün dedimmi? aralarında ağam şaham fark yok o farkı i3 10100 f kapatır hatta fark açar r3 1200 ve 1050 ye

"Oyun bilgisayarında ekran kartının önemini bilmiyorsun herhalde" bu cümle ağrıma gitti Izoly kullanan aptal da oldu neyse ben RX 550 1050'den üstün dedim mi? Aralarında ağam şaham fark yok o farkı i3 10100 F kapatır hatta fark açar R3 1200 ve 1050'ye.

Daha fazla cidden muhatap olmayacağım, bu arada asla ben Izoly kullanana "aptal" gibi bir tabirim olmadı.

Fosil olmuş oyun test videosu mu? Gülmek istemiyorum... Neyse şunu toplamak daha mantıklı.

Aliexpress kargo ve kapıda ödenen vergiyle birlikte tam olarak 5.070TL tutuyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı