5000 liraya alınacak en iyi sistem?

Evet isteyen istediğini alır ancak burda yanlış bilgilendirme yapmanıza izin veremem kusura bakmayın:) Ayrıca sizin de Fanboyluk (normalde bu kelimeyi kolay kolay kullanmam ancak 970'e kötü diyen bir insana diyecek bişey bulamıyorum) yapılacak ve yapılmayacak forumları öğrenmeniz gerek(y)

Kusura bakmayın konu dışına çıktım:ıslık:

Ne fanboyluğundan bahsediyorsunuz? Ya da hangi yanlış bilgilendirmeden? Gtx 970' de bu sorunlar mevcut. Biraz araştırırsanız görürsünüz. Ben fanboy olacak yaşları geçtim. Ancak 970' i bu kadar koruduğunuza göre fanboy sizsiniz.
 
bu sistemi alamıyı düşünürüyorum önerdiklerin arasında bundan iyi varmı? ve bu beni uzun yıllar götürür mü ?

Sistem sizi uzun süre sizi üzmeden götürür. Açıkcası çok güzel bir oyun sistemi oldu ve daha iyi bir sistem sanmıyorum olsun. FuryX' lerin içinden mağazada en ucuz hangisiyse onu alabilirsiniz.

Tabi ufak tefek değişiklikler yapılabilir. Arkadaşın da dediği gibi RAM' leri dual kit kullanmak gibi.
 
Bir kartı korumakla fanboy olunacaksa evet fanboy'un tekiyim ben:) Hem AMD hem Nvidia fanıyım:) İkisini de savunduğum olmuştur çünkü.

Bunu Nvidia ya da AMD olarak düşünme. Örneğin Gtx 750 Ti ve Gtx 950 gibi kartları severim, öneririm. Ancak Gtx 970 hakkında güzel şeyler düşünmüyorum. Beş parmağın beşi bir olmazmış.
 
İşlemciniz ekran kartına yetiyor. Daha fazla para harcamanıza gerek yok aslında. Ama bütçeniz varken içinizi rahatlatacaksa daha güçlü bir işlemci önerebiliriz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı