W3lys4
Hectopat
iPhone 7 de hızlı şarj özelliği yok bu yüzden açıkçası telefona zarar vermekten korkuyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Amper Saat (Ah, mAh) onun kapasitesini gösterir. Burada telefona zarar verebilecek şey voltaj, powerbank zaten standart olarak 5V ile geliyor. Sorun olmaz yani.![]()
Amper Saat (Ah, mAh) onun kapasitesini gösterir. Burada telefona zarar verebilecek şey voltaj, powerbank zaten standart olarak 5V ile geliyor. Sorun olmaz yani.
Ek olarak, USB portları da eğer hızlı şarj yoksa 5V. Hızlı şarj olunca 9V'a kadar çıkabiliyor ama ona göre üretiliyor yani telefona zarar vermesi söz konusu değil.
5-6 yıldır powerbank almadım, tam bir öneri yapamam. Kapasitesi çok olanlara bakın. Bazen A101, BİM gibi yerlere markalı powerbank geliyor onlardan alabilirsiniz. Mümkünse en az 10000 mAh (10Ah) alın. Oralardan bakabilirsiniz, veya internetten alabilirsiniz. Marka olarak bir şey öneremem Anker çok duydum ama fiyatları yüksekti onların.Peki önerebileceğiniz marka var mıdır? En fazla 150 TL bütçe ayırabilirim. 5000 MAh'ya da 10000 mAh olabilir.
Az önce internette o ürünü gördüm bir fikrim olmadığı için önermemiştim, en azından ürün hakkında bilgim olmuş oldu teşekkürler.Bugün Xiaomi mağzasından sıfır olarak aldım ve çok memnunum.
5-6 yıldır powerbank almadım, tam bir öneri yapamam. Kapasitesi çok olanlara bakın. Bazen A101, BİM gibi yerlere markalı powerbank geliyor onlardan alabilirsiniz. Mümkünse en az 10000 mAh (10Ah) alın. Oralardan bakabilirsiniz, veya internetten alabilirsiniz. Marka olarak bir şey öneremem Anker çok duydum ama fiyatları yüksekti onların.
Az önce internette o ürünü gördüm bir fikrim olmadığı için önermemiştim, en azından ürün hakkında bilgim olmuş oldu teşekkürler.![]()
Dexim diye bir marka var ve powerbankleri uygun fiyatlı diğer rakiplerine göre sizce iyi midir? Bilginiz var mı?
Dünya'da 45 ülkeden fazla ülkede ürünleri satılan Dexim, 2010 yılında Fransa, İsrail, Türkiye ve Singapur'da en çok satan elektronik aksesuar markası oldu. Dexim Amerika merkezli bir markadır.
Karar size kalmış, hangisi mantıklı geliyorsa onu alın. Bende İnocom diye markası ne olduğu belirsiz bir powerbank var, ilk başlarda düzgün çalışsa bile bir süre sonra batarya zayıfladığı için ömrü tükeniyor. birkaç sene ömürleri var pillerin.Anladım teşekkürler galiba TTEC düşüneceğim çok sık duyuyorum ve öneriliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.