5000 serisi çıkmadan sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan exy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 580
Sistem konusunda benden daha yetenekli arkadaşlar var, onlar size yardımcı olacaktır fiyat konusunda. Ben daha çok top-end sistemlerle ilgileniyorum yanlış anlaşılma olmasın.

4070 SUPER kötü bir kart değil ama geleceği olan bir kart da değil. 2K'da bile bazı oyunlar 12 GB Vram sınırlarını zorlamaya başladı.

Sonuçta sürekli Valorant oynamazsanız diye tahmin ediyorum. Zaten düzgün bir monitör falan almayı düşünmüyorsanız 5000 serisine hiç bulaşmayın, paranıza yazık olur.

Ocak ayı sonu gibi 5000 serisi kartlar çıkıyor, ilk başta ön sipariş uçuk kaçık fiyatlar olur ama 2-3 aya az çok piyasa belli olur, şimdilik biraz bekleyin. Benim gibi eski sistemini satmayı düşünenlerde olacaktır, güzel 4080 SUPER bile bulabilirsiniz.
tessekkürer

Konuyla doğrudan orantılı değil ama belirtilen fiyatlara geleceğinden emin misiniz sizce inanılmaz bir kâr marjı koyacak firmalar.
Türkiye'deki aç gözlü distribütörler ile aynen dediğiniz gibi olacak. 32 GB Vram'li AIB 5090'lar en az 150K olur piyasada.

ne yapayım simdi hocambir sistem dizseniz anlamanız cok önemi değil
Türkiye'deki aç gözlü distribütörler ile aynen dediğiniz gibi olacak. 32 GB Vram'li AIB 5090'lar en az 150K olur piyasada.

2.elsadece ekran kartı için oabilir

@Dreamwalker hocam yardımız lazım şimdi attığım sistem darboğaz mı yapar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı