5000 serisi laptoplar beklenmeli mi?

yigitaslan

Hectopat
Yaklaşık 60 bin TL bütçem var. Şu an kullandığım cihaz Omen 17 RTX 3060. 4070 laptop almayı düşünüyorum(yine Omen'ya da Acer Predator tarzı) ama 5000 serisini beklemeli miyim bilmiyorum. Bir de bu bütçede Acer Predator gibi üst segment laptoplar bulunur mu? İlerisi için soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
4070'li cihazlar 60-70k zaten. 5070 Ti ile gelenler 100k+'dan geldi. Bu paraya olsa olsa 5060'li laptop alirsin onu da beklemeye gerek yok bence. 4070'li 2K 240Hz ekrana sahip Omen almak en mantiklisi su an.

Peki 5000 serisi gelince 4070 laptopların fiyatları düşer mi sizce? Acer Predator'un şu anki versiyonu çok iyi diyorlardı onu almak istiyorum.

Peki 5000 serisi gelince 4070 laptopların fiyatları düşer mi sizce? Acer Predator'un şu anki versiyonu çok iyi diyorlardı onu almak istiyorum.

Dusmez maalesef Turkiye'de yenisi gelince eskisi duser mantigi islemiyor. Bu fiyatlarda 4070'li Predator yok zaten. OMEN'de iyidir alabilirsiniz.

Dövizde büyük artış ihtimali söz konusu maalesef. Fiyatlar hazır bu seviyedeyken gigabyte aorus rtx 4070 gibi modelleri kapatmak lazım şahsi düşünceme göre. Bütçe sıkıntınız yoksa tabi ki 5000 serisi de beklenebilir. Yeni her zaman iyidir. Ama fiyat performans olarak 4060 / 4070 serileri şu an çok güzel.

Dusmez maalesef Türkiye'de yenisi gelince eskisi duser mantigi islemiyor. Bu fiyatlarda 4070'li Predator yok zaten. Omen'de iyidir alabilirsiniz.

Şu anki de Omen o yüzden biraz değişiklik olsun istemiştim ama yapacak bir şey yok çok memnunum zaten Omen'den.

Dövizde büyük artış ihtimali söz konusu maalesef. Fiyatlar hazır bu seviyedeyken Gigabyte Aorus RTX 4070 gibi modelleri kapatmak lazım şahsi düşünceme göre. Bütçe sıkıntınız yoksa tabii ki 5000 serisi de beklenebilir. Yeni her zaman iyidir. Ama fiyat performans olarak 4060 / 4070 serileri şu an çok güzel.

Omen'le Aorus arasında soğutma, malzeme kalitesi vs olarak hangisi daha iyi?

Ben omen rtx 4070 modelini kullandım. Çok iyiydi soğutma olarak. Ama bu son gelen omenler biraz kırpılmış ekran ve kasa olarak gördüğüm kadarıyla. Victustan hallice olmuş. O yüzden tercihim aorus olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı