APU'ya boşuna yatırım olur. Zaten ileride ekran kartı alacak. Bu durumda diğer ekran kartı boşta kalacak ve boşa masraf olacak. 2. el alması daha mantıklı.
Anakartlar arası farklar en basit olarak soğutma diyebilirim. Biri ile yüksek miktarda OC yaparken diğeri buna izin vermez, ısınır.
İşlemci gayet iyi bir işlemci. 2080 bile alıp takabilirsiniz.
RAM'ler de gayet iyi. 3600 Mhz olması da ayrı bir güzel.
Kasa olarak önünün mesh olmasına dikkat edin yoksa kasa hava alamayacağından ısınacaktır. Birde kasada ne kadar fan olduğu önemli. En az 1 egzoz fan ve önde 1-2 fan olmalı.
PSU konusunda Rampage, Frisby, Powerboost gibi markalara hiç girme, sistemi çöp edersin. Cooler Master, Corsair, Seasonic, FSP, Thermaltake gibi markalar kullan. En az 650W olmasını tavsiye ederim. 80+ sertifikası da olması gerek. Zaten dediğim markalarda vardır ama siz yine bir bakın.