5000 TL 120 Hz laptop tavsiyesi

saglammelih06

Kilopat
Katılım
6 Aralık 2014
Mesajlar
56
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Bu bütçelere çıkıp da hala istediğim gibi bir ultrabook bulamadığımdan güçlü bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Kullanım amacım daha çok yazılım, yeri geldiğinde dizi, film izleyip CS:GO'da oynarım. Ekranın 60 Hz'den yüksek olması çok iyi olur. SSD olması da bir diğer kriterim. HDD olmaması hiç problem değil, 1-2 oyun yüklü olur oynadığım zaten.


Linkteki cihazı bizzat inceledim mağazada ve ekranı beni büyüledi. Fakat işlemcinin çok ısınması gibi bir durum olduğunu okudum, en azından i7 işlemcili versiyonunda. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Bu model 120Hz olan model değil. Ekranı 60Hz bu modelin. Özelliklerini buradan bakabilirsin.

Aynı fiyata hatta daha ucuza amazon.com'dan alabilirsinz 120HZ modelini. Linki şöyle bırakayım: Link

Eğer Türkiye'den almam gerek dersen Acer Nitro 5 8300H+GTX 1050Ti modelini alabilirsin. Bu model 144Hz panel kullanıyor. Ya da bu modelin ram, depolama artıp azalmış hallerinden birini alabilirsin. Bu serinin geneli 144Hz panel kullanıyor (Yeni modeller yani 9300H+1650 144Hz panel kullanmıyor). Ancak kesin bilgi için Acer'ın sitesine girip bakmak lazım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı