Daha fazla
Yukarıda daha önce yazdığımı düzelttim artık aceleyle ne yazdıysam, fakat anakarttan kısıp ekran kartına yatırman aslında bu işin doğasında var tabi anakartı çok da leş seçmemek kaydı ile.Sırf soğutması birazcık daha iyi diye daha pahalı olan ekran kartını tercih etmeyeceğim. Onun dışında ben Rami zaten gelecekte yükselteceğim için 1x8 olarak tercih ettim. SSD'de bu uprgadeye dahil olacak. O kasayı biz bundan 5 gün önce @Zgrrs ile tartışmıştık zaten. İşlemciden anakarttan kısıp ekran kartına vermeyi de pek düşünmüyorum artık. Zaten aynı model ancak farklı başlık altında çok fazla değişiklik olmadan pazarlık taktiği olarak daha pahalıya satılıyor. İlgine teşekkür ederim.
O kısmı anladım Rx 580 fiyatı uygun ekleyebilmek istedim ama bir sürü detayı var içeriğinde sonradan farkettim, onu şimdilik görmezden gelin. Hangi şehirde oturuyorsun sen?Sırf soğutması birazcık daha iyi diye daha pahalı olan ekran kartını tercih etmeyeceğim. Onun dışında ben Rami zaten gelecekte yükselteceğim için 1x8 olarak tercih ettim. SSD'de bu uprgadeye dahil olacak. O kasayı biz bundan 5 gün önce @Zgrrs ile tartışmıştık zaten. İşlemciden anakarttan kısıp ekran kartına vermeyi de pek düşünmüyorum artık. Zaten aynı model ancak farklı başlık altında çok fazla değişiklik olmadan pazarlık taktiği olarak daha pahalıya satılıyor. İlgine teşekkür ederim.
Sinerji sitesi üzerinde seçtiğimiz GTX1060 modelinin fiyatına yakın bir RX580 bulunmuyor. Bundan dolayı da FreeSync özelliğini kullanmak istiyorsam;
1-)Bilgisayar fiyatını 6000 TL'ye çıkarıp RX580 tercih etmeliyim.
Bu seçenek baya zor zaten 5000 TL olan bütçemi zorlayarak 5500 yaptım.
2-) RX570 tercihinde bulunacağım.
Bu seçenek ise hatalı olur çünkü GTX1060 ile aralarında 10-50 arası değişen FPS farkı oluşuyor.
Bu yüzden sanırım FreeSync özelliğini es geçmeliyim.* demek istemiştim.