Onu bilgisayar ilk açılışta msi anakartın bi özelliğinden dolayı kısarak açıyormuş. Technopat bununla ilgili bir video yapmıştı -aslında daha genel bir video buna odaklı değil-. "Bilgisayar Topladıktan Sonra Ne Yapılmalı?" başlıklı bir video. Orada Msi BIOSuna girdiğinde bir tuş ile aktif edilince Ram frekanslarını düzelten bir uygulama var.
Keşke o videoyu bana 3 gün önce söyleseydin de bu kadar ağlamasaydım. O uğraştığımız sistem belki elimde olurdu şu an. Neyse geçmiş geçmişte kaldı. Ancak şuna bir denklik getirelim: sen benim kafamı karıştırmadın ve dediğin konuda çok haklısın. Sen beni farketmeden önce ben bir konu açmıştım. RX580 vs GTX1060 diye. Çoğu kişi Gtx1060 demişti ancak bir kişi gelip rx580 diyince kafam karışmıştı. Üstüne o kişiden daha önce hiç haber alamadım o da ayrı

.
Şu an son oluşturduğum sistem üzerinden gitmeyi düşünüyorum. Hatta bunun için yeni bir konu açacağım. Orada farklı kişilerin görüşleri ile sizinkileri birleştirip ortaya bütçeme en uygun sistemi çıkarmaya çalışacağım.