5000 TL Android Telefon Tavsiyesi

Rollof_exes

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci-Stajyer
Abilerim ve arkadaşlarım geçenlerde benim emektar iPhone 5 SE ekranı bozuldu ve sizlerden ricam bana en fazla 5000 liraya kadar Android F/P kaliteli ve iyi marka bir telefon bulmanızı rica ediyorum. Benim baktıklarımda Oppo Ace 2 eğer ucuz olursa Meizu 17 ve de poco F2 telefonları dikkatimi çekti ve üst düzey işlemcileri olduğundan baktım. Ve sizden ricam bu fiyat ve özellik bandında Snapdragon 865-55 ya da kirin veya exynos da olabilir iyi bir telefon önermenizi rica ediyorum. Şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Abilerim ve arkadaşlarım geçenlerde benim emektar iPhone 5 SE ekranı bozuldu ve sizlerden ricam bana en fazla 5000 liraya kadar Android F/P kaliteli ve iyi marka bir telefon bulmanızı rica ediyorum. Benim baktıklarımda Oppo Ace 2 eğer ucuz olursa Meizu 17 ve de poco F2 telefonları dikkatimi çekti ve üst düzey işlemcileri olduğundan baktım. Ve sizden ricam bu fiyat ve özellik bandında Snapdragon 865-55 ya da kirin veya exynos da olabilir iyi bir telefon önermenizi rica ediyorum. Şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkürler.

Samsung S10 Lite tercih edebilirsin veya P30'da olabilir.

Son düzenleme:
Peki ben bu sorduğum Meizu 17, Oppo Ace 2 ve poco F2 - Pro telefonlardan hangisini almalıyım yoksa iPhone cephesinde iPhone 12 ucuz olursa diye beklemeli miyim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı