5000 TL bilgisayar önerisi

llMichaell2

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 5000 TL bütçem var masaüstü bilgisayar alacağım da (sadece kasa) bana güzel performans verebilecek oyun oynatacak sistem önerir misiniz lütfen.

Oynayacağım oyunlar: GTA 5 veya Euro Truck Simulator 2 Online vb oyunlar.

(Bir de açarsa Cyberpunk 2077)

A320 anakart alınmaz fazla giriş seviyesi. Kioxia SSD'ler sorunlu TR200 rebranded.
Pollux 3T-10

Özelleştirmeler:
Anakart: BIOSTAR B410MH.
Ekran Kartı: Palit 1660 Super GP OC.
SSD: Yok.

Ayrı olarak Patriot Burst serisi ya da Apacer bir SSD tercih edersiniz. Kasa toplam 5150 TL civarı eder. Daha iyisini toplayamazsınız.

5500 TL ediyor.

A320 anakart alınmaz fazla giriş seviyesi. Kioxia SSD'ler sorunlu TR200 rebranded.

5500 TL ediyor.
5175 eder SSD olmadan. 120 lik bir SSD alınabilir 150 TL bandında geçici olarak bütçe çok sıkıntıysa. SSD sonra da alınabilir rahatça fakat bu ekran kartını sistemlerde bu fiyata her zaman bulamaz. 5000 TL'yi çöpe atmaktansa çok hafif bütçe zorlanmalı.

Pollux 3T-10

Özelleştirmeler:
Anakart: BIOSTAR B410mh.
Ekran kartı: Palit 1660 Super gp OC.

Ayrı olarak Patriot Burst serisi ya da apacer bir SSD tercih edersiniz. Kasa toplam 5150 TL civarı eder. Daha iyisini toplayamazsınız.

Hocam B410mh anakart bulunmuyor H410hm bulunuyor.
Pollux 3T-10

Özelleştirmeler:
Anakart: BIOSTAR B410mh.
Ekran kartı: Palit 1660 Super gp OC.

Ayrı olarak Patriot Burst serisi ya da apacer bir SSD tercih edersiniz. Kasa toplam 5150 TL civarı eder. Daha iyisini toplayamazsınız.

Hocam bir de ekran kartını 1660 Super gp OC yapınca bütçe beni aşıyor Max 5000 TL bütçe.

Hocam B410mh anakart bulunmuyor H410hm bulunuyor.

Hocam bir de ekran kartını 1660 Super gp OC yapınca bütçe beni aşıyor Max 5000 TL bütçe.
HM yazacağıma MH yazmışım. 5175 TL ediyor kasa SSD olmadan. Şu anda alınabilecek en mantıklı kasa bu ben de yeni sipariş verdim. Bütçenizi kesinlikle artırmanızı öneririm bu fiyata oyun performansı daha iyi olan bir sistem yok. Arttırmam mümkün değil derseniz:
Webtekno Phantom Bronze bu sistemi SSD'yi Team CX1 ile değiştirip alabilirsiniz. Fakat oyun performansı 1660 Super'in altında söyleyeyim.

HM yazacağıma MH yazmışım. 5175 TL ediyor kasa SSD olmadan. Şu anda alınabilecek en mantıklı kasa bu ben de yeni sipariş verdim. Bütçenizi kesinlikle artırmanızı öneririm bu fiyata oyun performansı daha iyi olan bir sistem yok. Arttırmam mümkün değil derseniz:
Webtekno Phantom Bronze bu sistemi SSD'yi Team CX1 ile değiştirip alabilirsiniz. Fakat oyun performansı 1660 Super'in altında söyleyeyim.
O güç kaynağı sorunlu bir model tercih edilmemeli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı