İmzamı atarımKesinlikle en mantıklısı bu, eline sağlık dostum.
Kasa ve PSU sizin elinizden

İmzamı atarımKesinlikle en mantıklısı bu, eline sağlık dostum.
Teşekkür ederim bilgilendirmenden düşününce haklısın.@bercesteS RX 5600 XT ile 1660S'i karşılaştırıp, 1660S'in daha iyi olduğunu söyleyen birisine zaten bir şey demeye gerek yokturRX 5600 XT'nin rakibi 2060, önce az araştır sonra gel güzel kardeşim. 4. nesil Ryzen çıkınca 1600 AF gücünü kaybetmeyecek, şu zihniyetinizden bıktım artık...
Kasa ve PSU sizin elinizden![]()
@bercesteS RX 5600 XT ile 1660S'i karşılaştırıp, 1660S'in daha iyi olduğunu söyleyen birisine zaten bir şey demeye gerek yokturRX 5600 XT'nin rakibi 2060, önce az araştır sonra gel güzel kardeşim. 4. nesil Ryzen çıkınca 1600 AF gücünü kaybetmeyecek, şu zihniyetinizden bıktım artık...
Çok teşekkürler çok güzel bilgisayar toplamışsınızbunları topluca alabileceğim güvenli site önerebilir misiniz?
Arkadaşın attığı parçaları tek tek alıp montajını yapın, merak etmeyin o kadar video var. İzlerseniz ve duraklatıp yaparsanız fazlasıyla eğlenceli olur, bu sayede bilgisayar montajını öğrenirsiniz ve güzel bir tecrübe olur![]()
Tek tek alsanız daha ucuza gelir![]()
@bercesteS RX 5600 XT ile 1660S'i karşılaştırıp, 1660S'in daha iyi olduğunu söyleyen birisine zaten bir şey demeye gerek yokturRX 5600 XT'nin rakibi 2060, önce az araştır sonra gel güzel kardeşim. 4. nesil Ryzen çıkınca 1600 AF gücünü kaybetmeyecek, şu zihniyetinizden bıktım artık...
Arkadaşlar bu RAM'i alsam daha sonra bir tane daha alıp 16 GB yapsam sıkıntı olur mu? Şu an bütçem yetmiyor 16 almayaKasa ve PSU sizin elinizden![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.