Arkadaşlar Monster Abra A5 v16.1 kullanıcısıyım. GPU'da sorun yok ama CPU 97 derecelere kadar çıkıyor ve açıkçası biraz korkutuyor beni. Bunlar normal midir, nedir öneriniz?
Arkadaşlar bu modeli almayı düşünüyorum. İlgili düşüncelerinizi paylaşır mısınız? Kullanan varsa artılar ve eksilerinden bahsedebilir mi? Performansı tam olarak nasıl? Ram takmayacağım. Onun yerine 256 GB Samsung SSD takabilirim. Okuması 3000 yazması 1500. Cidden çok hızlı gönlüm bunu istiyor...
Laptopu 2 hafta kullandım ve Linux kurulamadığı için bu gün iade ettim. Kullandığım süre boyunca edindiğim tecrübeyi aktaracağım. Detaylı bilgiyi profilimden eski mesajlara girerek konulardan öğrenebilirsiniz. Kullanım sırasında hiç bir yazilimsal ya da donanimsal sorunla karsilasmadim...
Eki Görüntüle 425394
Bu da cinebench sonucu.
Konuları tam olarak okursanız aklınızda iyi bir fikir canlanabilir.
Masaüstü alırsanız nerede kullanacaksınız onu da düşünün. Yurtsa iki gün sonra oda arkadaşınız kasanının üstüne valizini ya da kurusun diye çorabını koymasın dikkat edin. Bazı yurt odaları aşırı küçük oluyor 4-6 kişilik odalarda o kasa sağlam durur mu? Biri üstüne gece gezerken çay döker mi? Ya da çek şunu kardeş çok yer kaplıyor derler mi? Toplayacağınız kasanın anakartında wifi desteği var mı? İnternet sağlamak yurtlarda ayrı dert. Ayrıca okulda sunum falan yapacaksınız ya da kütüphaneye gideceksiniz. Kasa gidemez ne yapacaksınız? Laptop tek çare gibi.