OguzcannEkiz Hectopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2014 #21 Silinen üye dedi: Ama işte tek sorunum Vatan'dan alınmayan parçaları toplamıyorlar sanırım. Genişletmek için tıkla... Eğer alacağınız şubede parçalar yoksa başka şubelerden getirtirler. Merak etmeyin yani.
Silinen üye dedi: Ama işte tek sorunum Vatan'dan alınmayan parçaları toplamıyorlar sanırım. Genişletmek için tıkla... Eğer alacağınız şubede parçalar yoksa başka şubelerden getirtirler. Merak etmeyin yani.
Uyurgezegeze Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 1.008 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2014 #22 O zaman gelmesini bekleyin.
A altansagtastr Ziyaretçi 30 Temmuz 2014 #23 OguzcannEkiz dedi: Eğer alacağınız şubede parçalar yoksa başka şubelerden getirtirler. Merak etmeyin yani. Genişletmek için tıkla... İnternetten almayı planlıyorum. İnternetteki stoklar tükenmiş ondan endişeye kapıldım biraz. Uyurgezegeze dedi: O zaman gelmesini bekleyin. Genişletmek için tıkla... Önümde uzun bir zaman olsa inanın bekleyecektim ama maalesef biraz acil olacak.
OguzcannEkiz dedi: Eğer alacağınız şubede parçalar yoksa başka şubelerden getirtirler. Merak etmeyin yani. Genişletmek için tıkla... İnternetten almayı planlıyorum. İnternetteki stoklar tükenmiş ondan endişeye kapıldım biraz. Uyurgezegeze dedi: O zaman gelmesini bekleyin. Genişletmek için tıkla... Önümde uzun bir zaman olsa inanın bekleyecektim ama maalesef biraz acil olacak.
Uyurgezegeze Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 1.008 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2014 #24 Eğer Kadiköy'e yakınsanız oradan hem alıp hem de sistemi toplatabilirsiniz.
A altansagtastr Ziyaretçi 30 Temmuz 2014 #25 Uyurgezegeze dedi: Eğer Kadiköy'e yakınsanız oradan hem alıp hem de sistemi toplatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İstanbul'da yaşamıyorum ama yine de ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim
Uyurgezegeze dedi: Eğer Kadiköy'e yakınsanız oradan hem alıp hem de sistemi toplatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İstanbul'da yaşamıyorum ama yine de ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim