5000 TL civarı solidwork ve render için masaüstü bilgisayar önerileri

Ghost0628

Kilopat
Herkese merhaba. Konu başlıktaki gibi, bu fiyatlara önerebileceğiniz toplama veya hazır masaüstü bilgisayar önerilerinizi alabilir miyim?
Şimdiden teşekkürler herkese...

Ne kadar iş gücüne ihtiyacınız ile alakalı şeyleri belirlemeniz gerek.
Yani Ryzen 5 tarzı bir işlemci yeter mi ? Yoksa Ryzen 7 tarzı bir işlemci iş gücü mü yeter?
Ssd'di okuma hızı min ne kadarı yeterli olmalı ekstıra depolamada gerekecektir 1TB bir Hardisck.
Vee Ramlar min kaç GB olmalı bunları önem sırasına koyarak bir iş istasyonu kurmanız gerekmekte ihtiyaç önceliklerinizi söylemeniz durumunda daha iyi şeyler belirtebilecek daha bilgili arkadaşlar var. Ancak ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Ve önceden kullanığınız parçaları tekrar kulanıp bütçeden tasarruf edip önem ölçeğinize göre bütçeyi dağıtabilirsiniz.

Oyun olarak LoL, CS gibi oyunlar oynayacağım. 3D modelleme, AutoCAD, Solid gibi programlar kullanacağım ama onlar için ne gerekli (ekran kartı, işlemci, RAM vs) bilmiyorum. 8 GB RAM yeterli olur bana göre . Amacım bu fiyatlara en iyi işlemci ve eğer gerekiyorsa(saydığım programlar için) ekran kartı almak. SSD ise güzel bir seçenek olur.
İşlemci olarak aslında anlamadığım için ben size sormak isterim Ryzen 5 veya Ryzen 7 hangisi tatmin eder?
Bir de hali hazırda kullandığım bir bilgisayar yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı