5000 TL Ekran Kartsız Sistem Toplama

1 ay içinde toplayamazsanız 2800X'i kesinlikle bekleyin. Fakat fiyatı da hazır iyiyken 1800X'te neden olmasın

NH-D15S gibi güçlü bir soğutucuya ihtiyacınız olacağını düşünmüyorum. Görünüşe önem veriyorsanız sıvı soğutmaya yönelin.

Önerim X62 olur sıvı soğutma yönünde.

Video işleme için ekran kartının payını unutmayın.

Kasa konusunda görünüşü hoşuna gideni tercih edebilirsin.

F/P için Enthoo Pro M öneririm.

Görünüş için NZXT S340 Elite öneririm.

Sessizlik için Fractal Designe Define C öneririm.

Anakart olarak BIOS ve O.C olarak ikiye ayrılacak. Fakat çok fark olmayacağı için yine görünüşünü sevdiğini alabilirsin.

O.C için Asroch Taichi öneririm.

BIOS için Asus ROG CROSSHAIR VI HERO iyi bir seçenek.

İşlemci konusunda 2800X ile 1800X arasında çok fark olacağını düşünmüyorum. 1800X alabilirsin.

Ekran kartı konusunda 2080 Tİ öneririm bu sisteme.

PSU olarak bunu öneririm. Yurt dışı ile uğraşma. Arada fiyat farkı çok yok zaten.

Seasonic 650W Focus Plus Serisi 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı

Bir 5000 tl de ekran kartı yet vay be ne günlere kaldık

Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Soğutucu olarak aklıma şöyle bir fikir geldi : Be Quiet! Dark Rock 3 alıp daha sonradan sıvı soğutmaya geçebilirim. Böyle bir alternatif mevcut. Ekran kartı olarak GTX 2070 veya 2080 düşünüyorum. Ti modelleri daha sonra çıkacak ve şahsen 2080 Ti'a paramın yetmeyeceğine eminim diyebilirim . Kasa olarak Enthoo Pro M modelinin "Tempered Glass" modeli stoklarda olsa direkt alacağım. S340 Elite güzel kasa ama sıvı soğutucu meselesinden dolayı 400C düşünüyorum. Taichi en iyi VRM'lere sahip anakart. Asus hem BIOS hem de OC konusunda başarılı diye biliyorum. Bundan dolayı Asus daha mantıklı gibi geldi bana. PSU konusuna gelince 650GQ 400₺. Seasonic ile aralarında 175₺ fark var. Yurtdışından PSU alanlarda henüz sıkıntı görmedim. 400₺ için güzel bir PSU. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Teşekkürler

Video düzenleme için ekran kartının payı daha önemli. Benim önerim 1700'e düşürüp ekran kartını yükseltmelisin. Yurt dışından alabilirsin fakat beklemesi sıkıcı olur diye dedim. Bu arada TG kasa kullanacaksan NH-D15S ve DP3 görünüş bakımından çok kötü sırıtıyorlar.

Haklısınız. Hem oyun hem de render için ekran kartı daha önemli dediğiniz gibi. İşlemciyi 1700X yapmak mantıklı geldi. 1700 ile aralarında 60-70₺ oynuyor. Anakartı X370 AORUS Gaming K7 yapmak gerekir mi sizce fiyatı azaltmak için? Amazon.de üzerinden ürünler 1 haftaya geliyor. Zamanında bir kulaklık için Webdenal tarafından 6-7 gün bekleme tecrübem var tabii araya haftasonu girmişti.

O.C yapacaksanız arada fark olacaktır elbette. Fakat ben olsam anakarta bu kadar yüklenmem. 1700 ile 1700X arasında fiyat farkına değer.

O.C yapacaksanız arada fark olacaktır elbette. Fakat ben olsam anakarta bu kadar yüklenmem. 1700 ile 1700X arasında fiyat farkına değer.

Anakarta yüklenmem derken potansiyel düşürme bakımından mı? Yani C6H ile K7’nin potansiyeli bir değil.

Bu arada soğutucuyu Dark Rock 3, anakartı K7 yapınca işlemci olarak 1800X olmasına rağmen sistem 4600₺ tutuyor. 1700X’e düşürüp sistemi 4400₺’ye çekmek gerekir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…