5000 TL Gaming Laptop Önerisi

Crenigma

Kilopat
Katılım
28 Mayıs 2014
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,

Yeğenime okulun bitişiyle birlikte hediye olarak bir laptop almak istiyorum. Ancak bildiğiniz üzere fiyatlar uçtu. PUBG, GTA 5 tarzı oyunları oynayabileceği bir laptop arıyorum ama çıkmaza girdim resmen.

Tavsiyeleriniz var mı acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence masaüstüne ikna etmeniz onun için daha iyi olacaktır çünkü piyasada 5000 TL bandında Gaming laptop bulmak çok zor. Kayda değer bir tek bunu bulabildim.
 
O fiyata GTA 5 veya PUBG oynatabilecek ( iyi grafikler ve normal FPS değerleri ile ) bulamazsınız. Ama 5000₺'ye her oyunu Ultra 1080p açabilecek sistem toplanabilir. Daha bu güne kadar uygun fiyata oyuncu laptopu alıp memnun kalan görmedim. Zaten Laptop'lar oyun için değildir, vakit kalırsa iş sonrası az biraz oyun oynayayım diyedir. Veyahut çok gezen ve öğrenciler için uygun olabilir.

Laptop oyun için istiyorsanız iyi bir model için başlangıç fiyatları 8-10 bin ₺ arasında, aksi halde düşük grafikler, çözünürlük veya FPS ile oyun oynar.

Masaüstü neden istemiyor? O fiyata her oyunu Ultra'da açabilir masaüstü bir sistem ile?
 
Özel bir durum yoksa masaüstü toplamanı öneririm. Sebebi ise aynı fiyata daha fazla performans alabiliyor olman. Ayrıca laptoplar çabuk tükeniyor. Hele ki oyun oynanan laptoplar. Aldığın zaman ki performansın 1-2 yıl sonra yarı yarıya düşeceğine garanti verebilirim. Taşınabilir olması konusunda da şunu söyleyebilirim. Oyun oynayacaksa şarja takılı olması lazım. Bunun klavyesi, mouseu, mousepadi, soğutucusu(laptop alıyorsan soğutucusuz kullanamazsın) derken zaten masaüstü kadar yer kaplıyor. Yani ha kasayı taşımışsın ha bunları alıp götürmüşsün. Ama illa ki laptop lazım diyorsan önerim ikinci el bir Monster alman olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı