5000 TL Gaming laptop

Evet 1650 hakkında bir şey söylememişsin haklısın beğendiğin her iki laptop da 1650 olunca o anlamı ben çıkar mıştım. Sorry. L340 Lenovo yukarda bahsetmiştim zaten ben size tavsiye olarak aralık ayında 4300E düşmüştu dh'de bayağı tartışıldı alanlar oldu kullananların yorumlarını okumanı tavsiye dedim. Bir de i5'e 5600 vermektense 5800'e Excalibur i7 9750H daha mantıklı bir tercih bence. Tab'i seçim sizin Casper'in eski başarısızlıklarından sonra tasarım olarak Toshiba patentini aldıklarından beri Monster, Lenovo gibi soğutma olduğunu duydum. SSD ve HDD sizin için önemli bir seçimse Lenovo almak mantıklı tabii ki birkaç aydır araştırıyorum bende Gaming leptopları Mart'da da almayi planlıyorum Excalibur'u 240 GB M.2 SSD ile geliyor. Depolama sorun değil zaten benim için Trendyol'dan WD elements in 2TB HDD'sini 300TL'ye almıştım. O yüzden seçimim Excalibur olacak biraz uzun yazdım kusura kalmayın.

Tavsiyen için teşekkür ederim fakat HDD ve SSD'de benim için önemli. Excalibur işlemci konusunda daha iyidir fakat depolama açısından Lenovo daha iyi gibi. Üstelik HDD taktırmaya kalksam garanti dışı kalıyor diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiyen için teşekkür ederim fakat HDD ve SSD'de benim için önemli. Excalibur işlemci konusunda daha iyidir fakat depolama açısından Lenovo daha iyi gibi. Üstelik HDD taktırmaya kalksam garanti dışı kalıyor diye biliyorum.

Excalibur özelleştirme yapılıyor taktım ben size Excalibur al diye baskı kuracağım 😄

Eğer depolama isterseniz bu şekilde özelleştirilme yaparak Lenovo'dan 163 TL daha uyguna ve 16 GB RAM artısıyla Excalibur hala iyi bir alternatif tabii ki de seçim sizin.

Edit: Sayin Casper yetkilileri bu günden beri ürününüzü övüyorum diğer aya alacağım sizden laptop artık bir 200 TL'lik indirim kuponu beklerim 😁
Ayrıca bu da uygun F/P şimdiki piyasasına göre ekran IPS.
HP Pavilion 15-CX0038NT Intel Core i5 8300H 8GB 256GB SSD GTX1050 Freedos 15.6" FHD 8KY27EA | Trendyol

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-02-08-21-58-35-982_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-02-08-21-58-35-982_com.android.chrome.jpg
    159,5 KB · Görüntüleme: 67
Excalibur özelleştirme yapılıyor taktım ben size Excalibur al diye baskı kuracağım 😄

Eğer depolama isterseniz bu şekilde özelleştirilme yaparak Lenovo'dan 163 TL daha uyguna ve 16 GB RAM artısıyla Excalibur hala iyi bir alternatif tabii ki de seçim sizin.

Edit: Sayin Casper yetkilileri bu günden beri ürününüzü övüyorum diğer aya alacağım sizden laptop artık bir 200 TL'lik indirim kuponu beklerim 😁
Ayrıca bu da uygun F/P şimdiki piyasasına göre ekran IPS.
HP Pavilion 15-CX0038NT Intel Core i5 8300H 8GB 256GB SSD GTX1050 Freedos 15.6" FHD 8KY27EA | Trendyol

Bu da cazip geliyor. Lenovo'nun dezavantajı soğutma çıkışının olduğu yer ekran ile klavyenin arasında. Ama Casper'ın ısınma sorunu beni düşündürüyor.
Edit: Bana özelleştirdiğin laptopun linkini atar mısın? Hepsini karşılaştırıp bir fikir çıkarırım diye düşünüyorum.

Casper almaya falan kalkışma şimdiden söyleyeyim. Yukarıdaki arkadaş HP alma Casper al diyor :D . Kafayı sıyırmış sanırım. i5 9300H + 1650 HP Pavilion kullanıyorum. Hiçbir sıkıntıya rastlamadım daha. Bütçeni 500 lira daha arttırabilir isen bunu sakın kaçırma derim. Aynı modelin 8 GB RAM'li versiyonunu kullanıyorum.

Bu da cazip geliyor. Lenovo'nun dezavantajı soğutma çıkışının olduğu yer ekran ile klavyenin arasında. Ama Casper'ın ısınma sorunu beni düşündürüyor.
Edit: Bana özelleştirdiğin laptopun linkini atar mısın? Hepsini karşılaştırıp bir fikir çıkarırım diye düşünüyorum.

Casperin ısınma sorunu derken 😄 en az ısınan laptop Casper araştırmadan konuşmayalım lütfen. Bahsettiğim excalibur'un güzel bir inceleme videosunu buldum .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2 saatlik oyun testinde maximum çıktığı sıcaklık 76 derce 90 dereceyi geçen monster'lar msi'lar olduğunu hatırlatırım.

Edit: excalibur'un özelleştirmesi kendi sitesinden yapılıyor .https://www.casper.com.tr/excalibur-g770-satin-al

Casper almaya falan kalkışma şimdiden söyleyeyim. Yukarıdaki arkadaş HP alma Casper al diyor :D . Kafayı sıyırmış sanırım. i5 9300H + 1650 HP Pavilion kullanıyorum. Hiçbir sıkıntıya rastlamadım daha. Bütçeni 500 lira daha arttırabilir isen bunu sakın kaçırma derim. Aynı modelin 8 GB RAM'li versiyonunu kullanıyorum.

Ya pardonda sen kimsin benim hakkımda kafayı sıyırmış ifadesini kullanabiliyorsun lamer ?
Bu laptop hakkında ne düşünüyorsunuz?
8300h ve 1050ti eski bir laptop için pahalı diyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı