5000 TL Gaming laptop

Tavsiyen için teşekkür ederim fakat HDD ve SSD'de benim için önemli. Excalibur işlemci konusunda daha iyidir fakat depolama açısından Lenovo daha iyi gibi. Üstelik HDD taktırmaya kalksam garanti dışı kalıyor diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Excalibur özelleştirme yapılıyor taktım ben size Excalibur al diye baskı kuracağım

Eğer depolama isterseniz bu şekilde özelleştirilme yaparak Lenovo'dan 163 TL daha uyguna ve 16 GB RAM artısıyla Excalibur hala iyi bir alternatif tabii ki de seçim sizin.

Edit: Sayin Casper yetkilileri bu günden beri ürününüzü övüyorum diğer aya alacağım sizden laptop artık bir 200 TL'lik indirim kuponu beklerim
Ayrıca bu da uygun F/P şimdiki piyasasına göre ekran IPS.
HP Pavilion 15-CX0038NT Intel Core i5 8300H 8GB 256GB SSD GTX1050 Freedos 15.6" FHD 8KY27EA | Trendyol

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-02-08-21-58-35-982_com.android.chrome.jpg
    159,5 KB · Görüntüleme: 67

Bu da cazip geliyor. Lenovo'nun dezavantajı soğutma çıkışının olduğu yer ekran ile klavyenin arasında. Ama Casper'ın ısınma sorunu beni düşündürüyor.
Edit: Bana özelleştirdiğin laptopun linkini atar mısın? Hepsini karşılaştırıp bir fikir çıkarırım diye düşünüyorum.

Casper almaya falan kalkışma şimdiden söyleyeyim. Yukarıdaki arkadaş HP alma Casper al diyor . Kafayı sıyırmış sanırım. i5 9300H + 1650 HP Pavilion kullanıyorum. Hiçbir sıkıntıya rastlamadım daha. Bütçeni 500 lira daha arttırabilir isen bunu sakın kaçırma derim. Aynı modelin 8 GB RAM'li versiyonunu kullanıyorum.

Casperin ısınma sorunu derken en az ısınan laptop Casper araştırmadan konuşmayalım lütfen. Bahsettiğim excalibur'un güzel bir inceleme videosunu buldum .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2 saatlik oyun testinde maximum çıktığı sıcaklık 76 derce 90 dereceyi geçen monster'lar msi'lar olduğunu hatırlatırım.

Edit: excalibur'un özelleştirmesi kendi sitesinden yapılıyor .https://www.casper.com.tr/excalibur-g770-satin-al

Ya pardonda sen kimsin benim hakkımda kafayı sıyırmış ifadesini kullanabiliyorsun lamer ?
8300h ve 1050ti eski bir laptop için pahalı diyorum

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…