5000 TL GTX 1080 Tİ Sistem

Kargo ücreti o kadar fazla değil?

Toplam bütçenizin ne kadar olduğunu belirtirseniz daha iyi olur.
6000 TL üstü olabilir.
Amazon'dan alacaksanız eğer kargo ile vergi ücretlerini ekleyince aynı fiyata denk geliyor. GTX 1080 Tİ'den tam performans alabilmek için en az 2K 144Hz Monitör gerekiyor. 24" ve 27" tercihine göre seçebilirsin.
Kargo ücreti o kadar yüksek değil ve bazı ürünlerde ücretsiz gönderim var unutmayınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla tanesi Amazon'da 82 tl olan 2 tane Noctua endüstriyel 12cm kasa fanları, ürün gümrüğe geldikten sonra gümrükten çekilmesi için 41 TL gümrük çekim bedeli, kargo Amerika Ohio' dan gönderildi DHL kargo ile 132 TL kargo parası ödedim. Ürünü Amazon üzerinden Prime yazılı satıcılardan birinden aldım. Türkiye' de tanesi ortalama 139 TL olan fanlar bana 337 TL' ye mal oldu. Yaklaşık 60 TL zarar ettim. İyi ki almışım, aldığım fanı hala ithal eden firma yok. Ürünü Türkiye'de bulamadım, fanlar lazımdı, mecbur kaldım.

Asus Strix 1080 Ti 579 dolar? Bir de gümrüğü falan kafanıza takmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı