5000 TL Hazır PC Tavsiyesi

HyperX Fury DDR4 (HX426C16FB3/8) 8 GB 2666 MHz DDR4 Ram 2 adet
O çöp sistemlerden güçlüdür.
Bu parçaların en ucuzlarını toplayınca 6.423 TL yapıyor.

HyperX Fury DDR4 (HX426C16FB3/8) 8 GB 2666 MHz DDR4 Ram 2 adet
O çöp sistemlerden güçlüdür.
Bunun kasasını Spec Delta yapabilirsin.
Biz de tek tek toplamasını biliyoruz. Arkadaşa hazır sistem lazım. Ayrıca bu sistemi beğenmedim çok daha iyisi toplanır.

Biz de tek tek toplamasını biliyoruz. Arkadaşa hazır sistem lazım. Ayrıca bu sistemi beğenmedim çok daha iyisi toplanır.
Tek tek toplasam güvenilirliği ne olur? Ben ondan şüphe ettiğim için direk hazır sisteme yöneldim. Eğer güvenilir ve daha uygunsa direk toplama sisteme yönelebilirim.

Tek tek toplasam güvenilirliği ne olur? Ben ondan şüphe ettiğim için direk hazır sisteme yöneldim. Eğer güvenilir ve daha uygunsa direk toplama sisteme yönelebilirim.
Tek tek toplayınca hazır sistemden daha ucuza gelebiliyor. Ayrıca tek tek topladığınız parçaların da garantisi olacak. Yani güvenilirlik işini çok kafaya takmaya gerek yok bence.

Güvenilir olur fakat parçaların birinde sorun çıkma olasılığı artar sonuçta bir çok parça sipariş etmiş oluyorsunuz. Onun haricinde çok daha iyi sistemler ortaya çıkartılıyor toplama ile.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı