5000 tl i5 6600K sistem öneri

soldier613

Kilopat
Daha fazla  
Kısa zamanda yeni pc toplayacam uzun zamandır hayalimdi bu zamana kısmet oldu. Araştırmalarım sonucunda bu siteyi buldum uzun zamandır araştırıyorum kafamda birşeyler oluşturdum emin olmadan konu açmak istemedim kafamda öyle bir sistem kurdum. Teknobiyotikden toplamak istiyorum ama önerilere göre inventus veya başka bir site de olabilir.

1.png

Kalan parayı ekran kartına ayıracam 2 hafta kadar beklicem daha fazla bekleyemem yakında askerlik var kalan zamanımı yeni nesil yeni nesil diye heba etmek istemiyorum. Olmazsa msi gtx 980 alıcam.

Eğer yardımcı olursanız bugün siparişi vericem. Anakart marka olarak msi mi asus mu gamin m3 daha mı uygun olur. Ramleri c14, uygun fiyatından ve markasından dolayı seçtim iyi midir? Hdd wd mi, segate mi daha iyi oyun için? Ssd 850 evo 12o gb mi, 750 evo 250 gb mi? Kasayı AeroCool Xpredator 2 750W 80+ Bronze seçtim sınırlı sayıdaymış olmassa Thermaltake Core V31 650W 80+ Bronze düşünüyorum bu kasaları bilen kullanan görüşü olan var mı? Psu'lar 980/980ti/1070/1080 için yeterli midir?

AeroCool Xpredator 2'nin psu;
High Power 750W 80Plus Bronze 56A@12V Güç Kaynağı (HPG-750BR-H12S)
Thermaltake Core V31'in psu;
http://images.hepsiburada.net/assets/Bilgisayar/ProductDesc/thermaltake-v31.jpg

soğutu olarak
Dark AquaForce Intel 775/115X/1366/2011 AMD AM2/AM3/FM1/FM2 Uyumlu Sıvı Soğutma Sistemi mi

Cooler Master Hyper 412 LGA 2011/1366/1156/1151/775 ve AM3+/AM3/AM2 uyumlu CPU Soğutucusu (RR-H412-20PK-R1) mı
f/p soğutma sessizlik olarak hangisi daha iyi veya önerebileceğiniz bu fiyat ve altına soğutma varmı

Aklıma gelen sorular bunlar hepinize şimdiden teşekkürler onun haricinde her türlü görüş öneriye açığım biraz zor karar veren biriyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitem güzel kasa olarak iki kasada marka yönünden iyiler ikisi de pişman etmez 750 +80 psu saydığın kartlara fazla fazla yeterli gelir. SSD yi 250 gb al gitsin lazım olur bence. Dark Aquaforce Cooler master seidon isimli sıvı soğutmanın benzeri oluyor. HDD fark etmez fakat WD daha iyi gibi seagate den şikayet edenler gördüm wd den hiç görmedim. Ana kartı ise cebinize uygun olanı alın ikisi de sizi üzmeyecektir bence.

Anakart olarak asus z170a gaming var çok iyi. O kadar psuya gerek yok bence düşürebilirsin. Ssd için de 850 çok hızlı hatta bi yerde duydum, sata kablolarının taşıyamacağı kadar hızlı onun için 750 alabilirsin bence. Son olarak, bu sistem ne için olacak? 1080p oyun oynamak amaçlıysa o kart çok güçlü, hatta ziyan. Amd 480 kartlarını çıkardı 200 dolar fiyatı olacak ve 390x kadar güçlü olacak kesinlikle onu bekle en fazla 1 aya kadar piyasada olur. Dediğim gibi o kart hem çok pahalı hemde ziyan alma sakın. Unutmadan o sistem 5000tl den çok daha fazla tutar hele ki monitör dahil edilirse 6500'ü bile geçecek.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı