5000 TL i7 Sistem Önerisi

NKfree

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle bütün technopat ailesine saygılarımı sunuyorum.
Rust, H1Z1 vb. bütün hayatta kalma oyunlarını highda oynatacak bir sistem toplamanızı rica ediyorum, şimdiden teşekkürler.

@Recep Baltaş

Öncelikle bütün technopat ailesine saygılarımı sunuyorum.
Rust, H1Z1 vb. bütün hayatta kalma oyunlarını highda oynatacak bir sistem toplamanızı rica ediyorum, şimdiden teşekkürler.

@Recep Baltaş

Bütçe belirtmediğiniz için net bir yorum yapamıyorum. Ancak eğer Technopat'ın 2016 Ocak sistem tavsiyelerine bir göz atarsanız, biraz bütçenize göre kendiniz bir fikir oluşturabilirsiniz. Oradaki üst seviye oyun sistemi bahsettiniz oyunları çok rahat ve yüksek fps te oynatır diye düşünüyorum. Eğer bütçe belirtirseniz arkadaşlar buna göre tavsiyelerde bulunur, yardımcı olurlar. Birde yukarıda bir arkadaşın dediği gibi monitör ve ekipmanlar dahil mi? Yoksa yalnızca kasayı mı toplayalım? Bunlarıda belirtirseniz iyi olur.

Düzenleme: Bütçeyi başlıkta belirtmişsiniz ben dikkat etmemişim kusura bakmayın:LOL:. Eğer sadece kasa içinse bu bütçe @Xeon77 isimli üyenin topladığı sistem çok iyi, stabil. Hiçbir şeyden kısılmamış. Bütçenizi zorlayıp en azından 120 gb bir SSD de eklerseniz çok güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
5400 e gtx 980 sistem topladım. Sıvı soğutmada ekledim. Tüm oyunlarda ultrada oynatacaktır.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-01-07-20-16-46.png
    Screenshot_2016-01-07-20-16-46.png
    54,2 KB · Görüntüleme: 295
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı