5000 TL i7 6700 Sistem Toplama

2 K monitör var da 24" yani almaya değmez. 144 hertz al ne tüpe Ferrari ne de Ferrari'ye tüp takılır. Siz 144 hertz alın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Dax Hem şunu söyleyeyim bu kartlar HBM bellek değil. Yani yüksek bant genişliği olup düşük frekansta çalışmıyor. 1080 ve 1070 Fury'e benzeseydi sen haklıydın çünkü yüksek bant genişliğini 1080 p de kullanamazdık aynı oyunda 3000 mega hertz CL 15 belleğin 2400 mega hertz CL 10 bellekten daha az performans vermesi gibi. Belli bir anın karesini yapmak zorundasın o yüzden yüksek bant genişliği bir yere kadar oluyor ondan sonrasında frekansın yüksek olması gerekiyor. Burada da yüksek frekanslı bellekler ve GPU'lar konuşuyor o yüzden 1080 p monitörde verimlilik konusunda kayba uğramayız.

980 Ti ve Fury X 1080 p, 2 K ve 4 K karşılaştırmalarına bak ne demek istediğimi anlayacaksın.

Teşekkürler açıkladığınız için.

Ne kadar tuttu sistem? Bir de neden Z serisi anakart aldınız?
3120 TL ama ben yanında klavye de almıştım onu çıkarırsak yaklaşık 3000 TL gibi bir fiyata denk geliyor. Birde üstüne GTX 1070 koyarsak 4800 TL. Ben aslında Z serisi almamıştım ama bir hata olmuş ve B150 yerine Z170a koymuşlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı