5000 TL Intel PC toplama

i5 8600k lı sistemde güzel ama o sisteme o ekran kartı düşük kalmış bence
en kötü bi gtx 1050 ti alsa daha iyi 900 tl ye gtx 1050 ti var
Asus GeForce EX-GTX1050TI-O4G GTX1050TI 128BT DVI HDMI DP 4GD5 Ekran Kartı Fiyat, Özellik ve Yorumları

oyunlarda full ayarlarda en az 10-20 arası fps fark eder
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Işte bu ikilem beni bitiyor intel mi ryzen mi buna karar veremedim herkes birşey söylüyor ve ben hala 2 haftadır burda konuları okumaktan sıkıldım 8 serisi kurayım diyorum ryzen diyorlar ryzen diyorum intel diyorlar kafayı yemiş bulunmaktayım artık :-(

intel 8. nesil kurayım dersen anakartı pahalı kaçıyor 9. naesil çıktımı yeni soket yapısıyla çıkacak değiştireyim dersen yeni anakart alman lazım bir daha 700-800 tl ekstra anakart masrafı çıkacak ve kağıt üstünde ve testlerde ekstrem farklar olmuyor amd ryzen ile aralarında
ryzen alırsan b-350 anakartlar ucuz ve oc özelliği var ayrıca 2020 ye kadar soket yapısı değişmeyecek deniyor 2020 yılında yeni işlemci çıkar anakart masrafın olmadan işlemcini yenileyebilirsin.

Ayrıca, "herkes bir şey söylüyor ve ben hala 2 haftadır burada konuları okumaktan sıkıldım" gibi çocukça söylemlerde bulunma. Burası Technopat Sosyal. Sana burada herkes aynı sistemi öneremez. Eğer alternatif sistem önerileri görmek istemiyorsan konu açmayacaksın. Unutmadan, Türkçe yazım kurallarına uygun yazılar yaz. Yukarıda ki alıntıda yanlışlarını düzelttim.!

Dikkat edersen burdan sıkıldım.demiyorum yanlız 2 haftadır kafam yoruldu demeye getiririm toplama.bilgisayar bu kadar zormu manasinda

Ryzen mi diyoruz ozaman çünkü bir sistemi topladıktan sonra geri dönüşü olmayacaktır zaten
senin bu sorun ıphone mu samsung mu gibi + ları - leri belli yukarıda yazdım
senin işine hangisi geliyorsa zaten sadece knight online oynuyosan 2700 tl ye hazır sistemler var V3 diye onu bile alsan oyunu oynarsın biz sana 4000 tl verecen madem uzun vadeli ileriye dönük sistemler önermeye çalışıyoz

ryzen 1600x 1015 tl incehesap.com
asrock ab350 pro4 465 tl sanalpazar.com
gskill 8 gb 3000 mhz ram 480 tl webdenal.com
asus geforce ex gtx 1050 ti 900 tl bimeks.com
dark freezer x94 soğutucu 100 tl
240 gb ssd 300 tl
1 tb hdd 200 tl
kasa ve güç kaynağı sen keyfine göre beğen 500-600 tl
aoc 21.5 ınç 75 hz 1 ms monitör 600 tl
toplam 4500 tl flan oluyor
1600 x ve soğutucu fan alacağına ryzen 5 1600 alıp 250 tl tasarruf edebilirsin ssd yide sonrada alacam diyebilirsin 300 de öyle düşer 4000 tl lere gelir kabataslak

kasa olarakta favorim dark süpernova 700w 80+psu kasa600 tl 6 rgb fanlı
Dark SuperNova 700W 80+ 6x12cm RGB Fan + 35cm LED Şerif, USB 3.0, Cam Yan Panel, 9 Adet Fan Takılabilir, Uzaktan Kumandalı Mid-Tower Oyuncu Kasası (DKCHSUPERNOVA)

Bu dediğin sistemi ayarlıyorum kasa çok 600 tl
Aerocool LS-5200 500W 80+ Bronze Fan Kontrolcülü Sıvı Soğutma Özel USB 3.0 Oyuncu Kasası - Siyah
icon_cargo.png
nasıl?

Aerocool LS-5200 500W 80+ Bronze Fan Kontrolcülü Sıvı Soğutma Özel USB 3.0 Oyuncu Kasası - Siyah
icon_cargo.png
nasıl?
kasa zevk işidir gözüne hangisi hoş geliyorsa onu seç benim cam kasalar daha çok hoşuma gidiyor
3 tarafı cam 6x12 cm rgb fanlı fan kontrolcüsü uzaktan kumandası sd kart okuyucusu flan var diye ayrıca 700 watt 80+ bronz güç kaynağı ile 600 tl ye Dark Süpernova benim favori kasam ararsan dandik plastik düşük güç kaynaklı 250-300 tl lerede kasalar var ama kasa dediğin az göze hitap edecek
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı