5000 TL IPS panel monitör önerisi

G244F'i pek önermiyorum. Yapısal olarak bir MSI olsa da panel olarak beğenmedim. HKC'nin paneli var. HKC kötü bir firma değil ama orta ölçekli bir panel üretici. Arçelik ve Vestel'de kullanıyor. Ucuz TV'lerde görüyorum. Pek uzun ömürlü olmayacak izlenimi var içimde ondan es geçiyorum.
AOC SPU ise karma kullanıma hitap eden F/P ürün potasında TOP'lardan biri. HP Omen 25i ile AOC SPU'yu çok severim. Bir de MSI Optix MAG245R Monitör bu MSI'yı çok beğenirim. Fakat bu model artık yok. Yerine G2412 tercih edilebilir. Panel olarak aynı familyanın devamı. Seçiminizde sizi de mantıklı buluyorum.

24G2SPU alabiliyorsanız en önerebileceğim model o olur. G24F-2 vesaire denedim, renk kalitesi vesaire olarak 24G2SPU çok daha iyi fiyatına da değer. Arada gözle görülür çok fazla fark mevcut.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. 1 hafta içinde alıcam anladığım kadarıyla aoc Spunun çok büyük bir farkı yok msi G2412 den kullanıcam seçimimi. İndirim olursa spuda ozaman değişir fikrim

MSI vs 24G2S/BK (Amazon'daki model) arasindan hangisini onerirsiniz?
Bu konuda bilgili olmadığımdan herhangi bir fikirde bulunup yönlendirme yapmam doğru olmaz.

Selam dostum ASUS VG249Q3A modeli hem Fast IPS hemde 180 Hz bakmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…