5000 TL iş ve oyun laptopu önerisi

Bu site Amazon TR kanka Gümrük gibi bir dert söz konusu değil. Daha dün kulaklık siparişi vermiştim bugün sabah elime ulaştı. Ben yükseliyorum bu Laptop' a alacağım galiba. Başka bir tavsiyen varsa duymayı isterim ama

Bencede güzel tasarımı felan hoşuna gittiyse alınabilir.Şimdiden hayırlı olsun.Güle güle kullanın

Şu an V13.3 modelini 5 aydır kullanıyorum bir sıkıntısı yok. Bahsettiğiniz kronik sorun eski cihazlarda yaygındı. Son yıllarda Monster bayağı bir yükseldi. Alacağınız ürün de iyi ancak 400 TL fazla verip 1050 ti den feda edip 8gb ram alacaksın. Karar senin ama ben Monster tavsiye ediyorum.

Bu laptopa ben de bakıyorum.Amazon Türkiye’de ürün, yurtdışından gelmiyor o yüzden gümrük falan dahil yani içinde.Ama ben ekran kartı daha iyi bir şey istediğim için 6500₺’ye Hepsiburada’da satılan 1050 Ti modelini almayı düşünüyorum. Sen aldıysan buraya yorumlarını beklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…