5000 TL iş ve oyun laptopu önerisi

Laptop özellik olarak iyi ama unutmaman gerek birşey var yurtdışışndan alışveriş yapmayı düşünüyorum yanılmıyorsam.Bunun gümrük masraflarıda olacaktır onuda hesaba katmanı öneririm.Zaten devlete para gerekli sana 1 tane daha aldırırlar çıkardıkları gümrük ücreti ile :)
Bu site Amazon TR kanka :) Gümrük gibi bir dert söz konusu değil. Daha dün kulaklık siparişi vermiştim bugün sabah elime ulaştı. Ben yükseliyorum bu Laptop' a alacağım galiba. Başka bir tavsiyen varsa duymayı isterim ama :)

Bu site Amazon TR kanka :) Gümrük gibi bir dert söz konusu değil. Daha dün kulaklık siparişi vermiştim bugün sabah elime ulaştı. Ben yükseliyorum bu Laptop' a alacağım galiba. Başka bir tavsiyen varsa duymayı isterim ama :)
Bencede güzel tasarımı felan hoşuna gittiyse alınabilir.Şimdiden hayırlı olsun.Güle güle kullanın :)

Ürünlerine ömür boyu destek verdikleri için bende Monster almayı düşünmüştüm ama araştırma yaptıkça cihazlarda kronik arızalar olduğunu öğrendim. Bir de şikayetvar.com' a bu kadar şikayet gelince arada kaldım doğrusu.
Şu an V13.3 modelini 5 aydır kullanıyorum bir sıkıntısı yok. Bahsettiğiniz kronik sorun eski cihazlarda yaygındı. Son yıllarda Monster bayağı bir yükseldi. Alacağınız ürün de iyi ancak 400 TL fazla verip 1050 ti den feda edip 8gb ram alacaksın. Karar senin ama ben Monster tavsiye ediyorum.

Laptop özellik olarak iyi ama unutmaman gerek birşey var yurtdışışndan alışveriş yapmayı düşünüyorum yanılmıyorsam.Bunun gümrük masraflarıda olacaktır onuda hesaba katmanı öneririm.Zaten devlete para gerekli sana 1 tane daha aldırırlar çıkardıkları gümrük ücreti ile :)

Bu laptopa ben de bakıyorum.Amazon Türkiye’de ürün, yurtdışından gelmiyor o yüzden gümrük falan dahil yani içinde.Ama ben ekran kartı daha iyi bir şey istediğim için 6500₺’ye Hepsiburada’da satılan 1050 Ti modelini almayı düşünüyorum. Sen aldıysan buraya yorumlarını beklerim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı