5000 TL klavye önerisi

Bütçe
5000+

628029

Decapat
5000 TL bütçemi biraz daha arttırabilirim şu anlık düşüncem Apex Pro TKL. Klavyede aradığım özellikler TKL olması ve görünüşü Wraith'e sportastan vs. önermeyin bilindik Razer Logitech SteelSeries gibi markalardan olmasını istiyorum önerilerinizi bekliyorum :)

Eğer klavye hoşuma giderse bütçeyi 6 7'ye kadar arttırabilirim.

5000 TL bütçemi biraz daha arttırabilirim şu anlık düşüncem Apex Pro TKL. Klavyede aradığım özellikler TKL olması ve görünüşü Wraith'e sportastan vs. önermeyin bilindik Razer Logitech SteelSeries gibi markalardan olmasını istiyorum önerilerinizi bekliyorum :)

Eğer klavye hoşuma giderse bütçeyi 6 7'ye kadar arttırabilirim.
Apex pro alabilirsiniz hocam bütceniz yetiyorsa.

Manyetik switch alınabilir çoğu kişi de övüyordu.

10k bütçen olsa bile o markalar ile alacağın kalite sınırlı. 4K'ya satılan "çinli" ürünler 50 kat daha kaliteli. İyi günler.

Uçaklarda kullanılan alüminyum 5000 malzemesinden yapılyor nasıl kaliteli değil. Bir de bunu Çin klavyeleriyle karşılaştırıyorsun. Daha önce kullanmadan veya görmeden bu kadar net bir yorum yapman saçma kullanmış olsaydın böyle bir yorum yapmazdın :D

Manyetik switch alınabilir çoğu kişi de övüyordu.

Özellikle yazmıştım açıklamaya Wraith'den önermeyin diye.

Uçaklarda kullanılan alüminyum 5000 malzemesinden yapılyor nasıl kaliteli değil. Bir de bunu Çin klavyeleriyle karşılaştırıyorsun. Daha önce kullanmadan veya görmeden bu kadar net bir yorum yapman saçma kullanmış olsaydın böyle bir yorum yapmazdın :D

Arkadaş için 7 bin TL'ye güzel bir Excalibur klavye önerin kafi.

Bilindik derken kardeşim adamlar Türkiye sektörüne güncel olarak oturmuş kalite bir marka her yönden ürünleri var ve birçok kişi de öneriyor sen bunun yanında Razer gibi markalar kullanıyorsun neyse senin tercihine kalmış bir şey.

Arkadaş için 7 bin TL'ye güzel bir Excalibur klavye önerin kafi.

Excalibur aşar Piranha yeterlidir.

Bilindik derken kardeşim adamlar Türkiye sektörüne güncel olarak oturmuş kalite bir marka her yönden ürünleri var ve birçok kişi de öneriyor sen bunun yanında Razer gibi markalar kullanıyorsun neyse senin tercihine kalmış bir şey.

Bunu çok duymuştum kullanıyor musunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı