İncelemelerin herhangi birinde hiçbir şikayet görmedim ki TechPowerUp bile böyle bir sorundan bahsetmemiş.
O konuda sorun yaşamaktan korkuluyorsa şu tercih edilebilir;
Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Kablosuz Mouse
Fantech Helios 2 Pro S XD3v3 4K8K Wireless Mouse Benzersiz kalitesiyle, yüksek bağlantı hızıyla, uzun ömürlü switchleriyle ve özel dış kaplamasıyla Şimdi UluGames Stoklarında!!! Marka Fantech Model XD3v3 4K8K Desteklenen Bağlantılar Kablolu / 2.4Ghz (StrikeSpeed Wireless) / Bluetooth 5.3...ulugames.com.tr
Donanım olarak sensör 3395, scyrox v8'deki 3950 sensörden düşük ancak kayda değer bir fark yok. 3395 hala profesyonel bir sensör. Mcu olarak aynılar, Fantech'in her yerde sağlam yapısından söz ediliyor.
Kendim kullanıyorum Helios II Pro S'i bu arada, çok memnunum. Shape olarak Zowie S2 ile aynıydı yanlış hatırlamıyorsam, güncel donanımlı S2 desek yeridir.
evet ama hafif mouselar genelde 43-55 gram arasinda oluyor 39 gram dahada hafif bisey muhtemelen malzemesi ince yapilidir bende o mouse a bakmistim forumlarda malzeme kalitesinin iyi olmadigini soyluyolardiGenelde hafif Mouse'lar öyle oluyor, ama bu öyle değil diye biliyorum.
O tür çıkıntılara sahip ergonomi odaklı mouse’lar var mesela Razer Basilisk V3 gibi ancak bu mouse’lar kadar iyi değiller. Yanlış hatırlamıyorsam V3 2025 yılındayız hala pil kullanıyor…Baş parmak çıkıntısı olan örnek olarak G502 gibi mouse istiyor arkadaş, önceliği o yani. O konuda önereceğin bir mouse var ise onu da söyle hocam.
Attığım Helios II Pro S 55 gram, tam dengede tutulmuş.evet ama hafif mouselar genelde 43-55 gram arasinda oluyor 39 gram dahada hafif bisey muhtemelen malzemesi ince yapilidir bende o mouse a bakmistim forumlarda malzeme kalitesinin iyi olmadigini soyluyolardi
O tür çıkıntılara sahip ergonomi odaklı Mouse'lar var mesela Razer Basilisk V3 gibi ancak bu Mouse'lar kadar iyi değiller.
Razer’in en son çıkardığı üst segment Mouse’u hariç diğer modellerin scroll tuşu gerçekten sıkıntılı. Helios II Pro S’den önce Viper Mini kullanmış birisi olarak doğrulayabilirim. Scroll tuşuna bastığımda mark atmak istediğim yere mark atmak için tuşa çok fazla kez basmam gerekiyordu çünkü algılamıyordu. Neredeyse tüm modellerinde aynı şikayet var.Bende Basilisk önerdim, başka alternatifi yok sanırım. Bu Mouse'lar kadar asla iyi değiller, zaten hayvan gibi ağır oluyorlar. Ama illa çıkıntı isterse Basilisk en iyisi gibi.
Evet ama hafif fareler genelde 43-55 gram arasinda oluyor 39 gram daha da hafif bir şey muhtemelen malzemesi ince yapilidir bende o mouse a bakmistim forumlarda malzeme kalitesinin iyi olmadigini soyluyolardi.
Razer'in en son çıkardığı üst segment fareyi hariç scroll tuşu gerçekten sıkıntılı. Helios II Pro S'den önce Viper Mini kullanmış birisi olarak doğrulayabilirim. Scroll tuşuna bastığımda mark atmak istediğim yere mark atmak için tuşa çok fazla kez basmam gerekiyordu çünkü algılamıyordu. Neredeyse tüm modellerinde aynı şikayet var.
fantech markasini bilmiyorum ama malzemesi ortaysa gayet guzel bir mouseO tür çıkıntılara sahip ergonomi odaklı mouse’lar var mesela Razer Basilisk V3 gibi ancak bu mouse’lar kadar iyi değiller. Yanlış hatırlamıyorsam V3 2025 yılındayız hala pil kullanıyor…
RAZER BASILISK V3 X HYPERSPEED WIRELESS GAMING MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER BASILISK V3 X HYPERSPEED WIRELESS GAMING MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Attığım Helios II Pro S 55 gram, tam dengede tutulmuş.
Malzemesi oldukça iyi hocam tamamen tarafsızca yorumum. UV mat kaplaması sayesinde elim su gibi terlese bile tutmayı başarıyor.fantech markasini bilmiyorum ama malzemesi ortaysa gayet guzel bir mouse
Logitech dışında hepsi alınır, hangisini beğeniyorsan onu alabilirsin. Baş parmak yeri istiyorsan G502 yerine Razer Basilisk daha iyi olacaktır.
R1 Pro daha iyi hocam zaten, ama r1'den bahsediyoruz şu an.
İncelemelerin herhangi birinde hiçbir şikayet görmedim ki TechPowerUp bile böyle bir sorundan bahsetmemiş.
O konuda sorun yaşamaktan korkuluyorsa şu tercih edilebilir;
Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Kablosuz Mouse
Fantech Helios 2 Pro S XD3v3 4K8K Wireless Mouse Benzersiz kalitesiyle, yüksek bağlantı hızıyla, uzun ömürlü switchleriyle ve özel dış kaplamasıyla Şimdi UluGames Stoklarında!!! Marka Fantech Model XD3v3 4K8K Desteklenen Bağlantılar Kablolu / 2.4Ghz (StrikeSpeed Wireless) / Bluetooth 5.3...ulugames.com.tr
Donanım olarak sensör 3395, scyrox v8'deki 3950 sensörden düşük ancak kayda değer bir fark yok. 3395 hala profesyonel bir sensör. Switch olarak fantech daha iyi, Huano transparent blue Shell pink Dot'lar eskiden beri bilinen düz Switch'lerin yenilenmiş versiyonu. Hissiyat olarak optik Switch'lere bin basar, çift tıklama olasılığı oldukça az normale nazaran. Mcu olarak aynılar, Fantech'in her yerde sağlam yapısından söz ediliyor.
Kendim kullanıyorum Helios II Pro S'i bu arada, çok memnunum. Shape olarak Zowie S2 ile aynıydı yanlış hatırlamıyorsam, güncel donanımlı S2 desek yeridir.
Eki Görüntüle 2445807
O tür çıkıntılara sahip ergonomi odaklı Mouse'lar var mesela Razer Basilisk V3 gibi ancak bu Mouse'lar kadar iyi değiller. Yanlış hatırlamıyorsam V3 2025 yılındayız hala pil kullanıyor…
RAZER BASILISK V3 X HYPERSPEED WIRELESS GAMING MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER BASILISK V3 X HYPERSPEED WIRELESS GAMING MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Attığım Helios II Pro s 55 gram, tam dengede tutulmuş.
Sötlediğiniz tüm mouselara baktım ama sanırsam bunların çoğunluğu rekabetçi oyunlar için (ağırlıklı olarak) ve ben daha çok rahat seviyorum ayrıca laptop kullanıyorum 8K Hz de sorun olacağını düşünüyorum bu yüzden bence Basilisk V3 daha uygun gibi ama emin olamadım sizce hangisi daha uygundur.
Hocam Basilisk alacak olsam V3 mü V3 X HyperSpeed mi?
Hocam rekabetçi oyunlar oynamıyorsan gönül rahatlığıyla Basilisk alabilirsin. Bu arada 8 k Hz kullanmıyorsun illa, 1 k 2 k da kullanabiliyosun, istediğin gibi yani. Hocam V3 kablolu ama sensörü falan özellikleri daha iyi. V3 X HyperSpeed kablosuz ama hem ışıksız hem özellikleri v3'e göre düşük. Yani sana kalmış. Kendin de bakabilirsin buradan, her özellikte V3 daha iyi. Ama kablolu. Razer Basilisk V3 - Razer Basilisk V3 X Hyperspeed Karşılaştırması - Epey