5000 TL Klavye ve fare önerisi

Bütçe
5000 TL
Hangisini almalıyım bilmiyorum, seçenekler:

mouse:

klavye:

Logitech G502 kullanıyorum ağır bir mouse bilek ağrısı yapabilir alışık değilseniz onun dışında bir eksi bir durum yok.

Hocam rekabetçi oyunlar oynamıyorsan gönül rahatlığıyla Basilisk alabilirsin. Bu arada 8 k Hz kullanmıyorsun illa, 1 k 2 k da kullanabiliyosun, istediğin gibi yani. Hocam V3 kablolu ama sensörü falan özellikleri daha iyi. V3 X HyperSpeed kablosuz ama hem ışıksız hem özellikleri v3'e göre düşük. Yani sana kalmış. Kendin de bakabilirsin buradan, her özellikte V3 daha iyi. Ama kablolu. Razer Basilisk V3 - Razer Basilisk V3 X Hyperspeed Karşılaştırması - Epey

Rekabetçi oyunlar oynamıyorsan FUN60 Pro'ya da gerek yok, daha çok tuşu olan yazım hissiyatı daha iyi olan bir klavye daha iyi olur. Rk R75 + Basilisk V3 ikilisi tamamdır.

Hocam sağ olun bende HyperSpeed daha iyi sanıyordum onu eklemiştim ayrıca tam da dediğiniz gibi rk R75'i ve Basilisk'i sevmiştim sağ olun teşekkürler.

Malzemesi oldukça iyi hocam tamamen tarafsızca yorumum. UV mat kaplaması sayesinde elim su gibi terlese bile tutmayı başarıyor.
Zaten her yerde sağlamlığından bahsediyorlar.
Fantech markası da aslında eski ama bilinmeyen bir marka. Gün geçtikçe çıtayı aşıyorlar, bir gün üst seviyelerde göreceğimize eminim. Fantech Helios II Pro s çıkardıkları son model. Helios II Pro ve Helios II gibi iki ayrı modele de sahipler. Aria XD7 modelleri de oldukça popüler.

Helios II Pro'daki ttc Gold'ların hissiyatlının sevilmemesi üzerine Pro s adında ürün çıkartıp Huano transparent blue Shell pink dot Switch'leri kullandılar. Aynı zamanda Mcu'da değişikliğe gittiler. Nordic 52840'a geçtiler. En son çıkan en iyi nordic mcu.

Endonezya menşeli bir marka, uygun fiyata yüksek kaliteyi önemsiyorlar.

Konu 'fantech Helios II Pro s'.
İnceleme: Fantech Helios II Pro s

Bu marka OEM değil miydi?

Hangisini almalıyım bilmiyorum, seçenekler:

mouse:

klavye:

Logitech'in ucuz ürünleri alınmaz. Klavye olarak Akko FUN60 Pro seç. Mouse da scyrox V6 veya V8 seç. En iyisi bu olacaktır. Baş parmak için maalesef bir önerim yok.

Bu marka OEM değil miydi?
Değil hocam.

Sötlediğiniz tüm mouselara baktım ama sanırsam bunların çoğunluğu rekabetçi oyunlar için (ağırlıklı olarak) ve ben daha çok rahat seviyorum ayrıca laptop kullanıyorum 8K Hz de sorun olacağını düşünüyorum bu yüzden bence Basilisk V3 daha uygun gibi ama emin olamadım sizce hangisi daha uygundur.
8K Hz kullanması zorunlu bir şey değil. Zaten aşırı derecede pazarlama stratejisi, gerektiren bir şey yok.

Hem işlemciyi fazla yoruyor, hem de çoğu oyunda henüz 8K Hz desteği yok. En iyisi 2K Hz’de kullanmak, ben öyle yapıyorum.

Basilisk V3 anlattıklarınıza göre sizin için iyi olur gibi ancak 2025 yılında olmamıza rağmen pil ile çalışıyor. Ayrıca Razer’in bu ürünlerinde Scroll tuşunda algılamama, çift tıklama gibi sorunlar çok fazla yaygın. Ben de yaşadım.

Hocam Basilisk alacak olsam V3 mü V3 X HyperSpeed mi?
V3 X HyperSpeed tabii ki.
V3 X’in Pilli olması açıkçası sorun (Bu bütçede herhangi bir mouse şarj ile çalışıyor) ancak bu parayı vermişken V3 gibi bir kablolu mouse kullanmak istemezdim.

Son düzenleme:
Değil hocam.

8K Hz kullanması zorunlu bir şey değil. Zaten aşırı derecede pazarlama stratejisi, gerektiren bir şey yok.

Hem işlemciyi fazla yoruyor, hem de çoğu oyunda henüz 8K Hz desteği yok. En iyisi 2K Hz'de kullanmak, ben öyle yapıyorum.

Basilisk V3 anlattıklarınıza göre sizin için iyi olur gibi ancak 2025 yılında olmamıza rağmen pil ile çalışıyor. Ayrıca Razer'in bu ürünlerinde scroll tuşunda algılamama, çift tıklama gibi sorunlar çok fazla yaygın. Ben de yaşadım.

V3 X HyperSpeed tabii ki.
V3 X'in pilli olması açıkçası sorun (bu bütçede herhangi bir mouse şarj ile çalışıyor) ancak bu parayı vermişken V3 gibi bir kablolu mouse kullanmak istemezdim.

Hocam açıkçası bana kablolu olması hiç fark etmiyor ve ben dediğim gibi rekabetçi oyunlar da çok oynamıyorum konforlu olduğundan baş parmak desteği arıyordum bence güzel bir mouse a benziyor ama sorunları çok ise önerilere açığım tabii teşekkür ederim sizlere.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı