5000 TL Laptop vs PC

Elimde 5000 TL para var. Laptop mu PC mi alacağıma karar veremiyorum. Çünkü ben yazın 3 ay boyunca evimde olmuyorum. Sizin düşünceniz nedir sizce PC mi almalıyım laptop mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz karar verirseniz daha iyi olur. Şöyle özetleyebiliriz. Masaüstü bilgisayar, daha performanslıdır ama taşıması zordur. Laptop ise masaüstüne göre daha az performanslıdır ama taşıması kolaydır, istediğiniz yerde oynayabilirsiniz. Yeriniz de olsam masaüstü alırım.

Masaüstü bilgisayarlar performans açısınıdan, dizüstü bilgisayarlar ise seyehat etme açısından ileriye dönüktür.
Oyun amaçlı olucaksa, oynayacağınız oyunlar için dizüstü size yeterli geliyorsa alınabilir. Ancak dizüstünün, performans olarak israf olacağını tekrardan belirteyim.

Dizüstü bilgisayarlar ne kadar geliştirilirse geliştirilsin benim için masaüstü bilgisayarların yeri her zaman farklıdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı