5000 TL manyetik switch klavye önerisi

twoshiNx77

Yoctopat
Daha fazla  
İyi günleriniz olsun arkadaşlar, öncelikle 3-4K, max 5K'ya kadar bütçem var, manyetik switch klavye arıyorum bir süredir, hangi markaya güvenilir hangisine güvenilmez bi türlü anlayamadım. Size zahmet bu fiyat bandında kaliteli biR manyetik switch klavye önerir misiniz? Aklımda Mchose Jet 75 var iyi midir? Kullanan birisi cevap verirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye çok iyiymiş; fakat %60'lık olması, F tuşlarının olmaması, tuşların ışık geçirmemesi ve klavyenin altında ayaklarının olmaması benim için birer eksidir. Onun dışında alüminyum kasa olması iyi bir taraf. %75'lik bir klavye var ise cevaplarınızı bekliyorum.

Klavye çok iyiymiş; fakat %60'lık olması, F tuşlarının olmaması, tuşların ışık geçirmemesi ve klavyenin altında ayaklarının olmaması benim için birer eksidir. Onun dışında alüminyum kasa olması iyi bir taraf. %75'lik bir klavye var ise cevaplarınızı bekliyorum.

Aluminyum klavyelerin nerdeyse tamamında ayaklar yok, tuşların ışık geçirmemesinide hissiyat için yapıyorlar. %75 şartsa Jet75 alınabilir ancak Xpunk genel anlamda daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı