5000 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

60 Hertz ve 144 Hertz'in anlamı monitörün hissettirdiği FPS değeridir. İstersen GTX 1080Ti ile Mario oyna 5000 FPS al yine de o monitör sana ancak limiti kadar, Hertz'i kadar hissettirir. Ayrıca monitörün 60 veya 144 Hertz desteklemesi oyundaki FPS değerini değil hissedebileceğin FPS değerini etkiler.
144Hz monitör aldığımda da hissedebileceğim belirli bir sınır var ise 200 fps almam ile 300 fps almamın hiçbir şekilde farkı olmuyor mu?

Hayır sistem toplama sihirbazında yanlışlıkla 4GB versiyonu seçtim.
Umarım bilerek anlamazlıktan gelmiyorsunuzdur.:)

Hayır sistem toplama sihirbazında yanlışlıkla 4GB versiyonu seçtim.
Umarım bilerek anlamazlıktan gelmiyorsunuzdur.:)
Keşke öyle olsaydı ama bir şeyleri bilmediğim için anlamıyorum :kararsız:

Bu sistemi hangi siteden topladınız? Bu fiyatın yanında kargo ücreti alınıyor mu veya teslim alabilceğim bir mağaza gibi yerleri var mı?

Keşke öyle olsaydı ama bir şeyleri bilmediğim için anlamıyorum :kararsız:

Bu sistemi hangi siteden topladınız? Bu fiyatın yanında kargo ücreti alınıyor mu veya teslim alabilceğim bir mağaza gibi yerleri var mı?
İnan bundan yaklaşık 2 ay önce bende hiç bir şey bilmiyordum. Bu yaz kendi bilgisayarımı toplayacağım diye harıl harıl forumlarda dolandım, videolar izledim ve artık çoğu şeyi bildiğime güveniyorum. En azından kendi bilgisayarım için. Sizde öğrenirsiniz zor değil.

Bu arada arkadaşın topladığı yer burası, ben de buradan alacağım bilgisayarımı.
Sinerji Bilgisayar - Sistem Tavsiyeleri - PC Toplama - Ekran Kartı

Dosya Ekleri

• asdasdasd.PNG
    asdasdasd.PNG
    54,9 KB · Görüntüleme: 207
Çok iyi ve bağımlı bir bir bilgisayar kullanıcısı veya oyuncu değilim. Yaklaşık 5-6 senedir aynı bilgisayarı kullanıyorum ve de artık oyun oynarken bilgisayar kasar mı diye düşünmek ya da bunu önlemek için çözünürlüğü düşürmek istemiyorum.
Bu ekran kartı ve işlemci 4-5 sene beni götürür mü tecrübelerinize dayanarak soruyorum.
Ya da 1 sene erteleyerek aynı fiyata daha iyi bir sistem toplama gibi öneriniz olur mu?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı