5000 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Çok iyi ve bağımlı bir bir bilgisayar kullanıcısı veya oyuncu değilim. Yaklaşık 5-6 senedir aynı bilgisayarı kullanıyorum ve de artık oyun oynarken bilgisayar kasar mı diye düşünmek ya da bunu önlemek için çözünürlüğü düşürmek istemiyorum.
Bu ekran kartı ve işlemci 4-5 sene beni götürür mü tecrübelerinize dayanarak soruyorum.
Ya da 1 sene erteleyerek aynı fiyata daha iyi bir sistem toplama gibi öneriniz olur mu?
Bu soruya net bir cevap verecek kimseyi bulamazsınız.
Hmm

Son düzenleme:
Çok iyi ve bağımlı bir bir bilgisayar kullanıcısı veya oyuncu değilim. Yaklaşık 5-6 senedir aynı bilgisayarı kullanıyorum ve de artık oyun oynarken bilgisayar kasar mı diye düşünmek ya da bunu önlemek için çözünürlüğü düşürmek istemiyorum.
Bu ekran kartı ve işlemci 4-5 sene beni götürür mü tecrübelerinize dayanarak soruyorum.
Ya da 1 sene erteleyerek aynı fiyata daha iyi bir sistem toplama gibi öneriniz olur mu?
1 sene ertelersen 2018 yıl sonu gibi GTX 2xx serisi çıkacak. Yani uzun süreli beklemek fayda getirmiyor eğer bir bilgisayara ihtiyacınız var ise almanız. Fakat çok acil değilse bu yaz sonunu beklemeniz sizin için daha iyi olur. Çünkü 1 ay kadar AMD VEGA kartları gelecek. Yaz sonuna doğru ise İntel i9 gelecek yani i7 ve i5' in fiyatları düşecek.

Bu soruya hiç kimse net bir cevap veremez.
Ama net bir cevap vermek gerekirse en az 3 yıl götürür.
AYRICA:
Hiç bir oyunu 1080p'nin altında oynamanızı tavsiye etmem,hem oyun zevkinizi bozar hemde gözlerinizi.

1 sene ertelersen 2018 yıl sonu gibi GTX 2xx serisi çıkacak. Yani uzun süreli beklemek fayda getirmiyor eğer bir bilgisayara ihtiyacınız var ise almanız. Fakat çok acil değilse bu yaz sonunu beklemeniz sizin için daha iyi olur. Çünkü 1 ay kadar AMD VEGA kartları gelecek. Yaz sonuna doğru ise İntel i9 gelecek yani i7 ve i5' in fiyatları düşecek.
Kimse geleceği göremez dostum.

Bu soruya hiç kimse net bir cevap veremez.
Ama net bir cevap vermek gerekirse en az 3 yıl götürür.
AYRICA:
Hiç bir oyunu 1080p'nin altında oynamanızı tavsiye etmem,hem oyun zevkinizi bozar hemde gözlerinizi.

Kimse geleceği göremez dostum.
Ben örnek verdim orada fakat böyle düşünüyorsanız çok dar düşünüyorsunuz bence. GTX 6xx serisi 2012 de çıktı, GTX 7xx serisi 2013 de çıktı, GTX 9xx serisi 2014 senede çıktı, GTX 10xx serisi ise 2016 yılında çıktı bu demek oluyor ki GTX 20xx serisini intel önümüz deki yıllarda çıkaracak. Üstelik AMD VEGA mimarisini çıkarıyor Nvidia buna kesinlikle sesiz kalmayacaktır.

CPU bakımından ise
Intel Yeni İşlemcilerin Çıkışını Hızlandırıyor - Technopat

Kastettiğim dediğinizin %100 ihtimalle olmayacağı ki bunuda muhtemelen biliyorsunuz.
Fakat herhangi bir firma projeyi felan iptal ederse aklımdan hiç çıkmayacaksınız.:)

Kastettiğim dediğinizin %100 ihtimalle olmayacağı ki bunuda muhtemelen biliyorsunuz.
Hatta herhangi bir firma projeyi felan iptal ederse aklımdan hiç çıkmayacaksınız.:)
Orası öyle bunu sadece firmada ki yetkili kişiler bilebilir. Fakat bu yazın iki firmanın da büyük bir atılım yapacağı çok açık.

Bilgisayarı aldıktan sonra kurulumunu kendim yapabilir miyim?
Yardım almam gerekir mi?
Windows kurulumundan başka ilk açılışta yapmam gereken bir şey var mı? Örneğin, Bios güncellemesi ile ilgili konular görüyorum. Böyle bir şey yapmam gerekecek mi?

Muhtemelen size yardımcı olacaklardır orda Windowsun demosunu yükleseler yeter satın alıyım demeyin siz daha sonra kinguin gibi sitelerden 100TL aktifleştirme anahtarı satınalabilirsiniz.Bizzat kendiniz gidip Vatandan bilgisayarı alırsanız muhtemelen biligisayarın birleştirilmesi konusunda size yardım edeceklerdir.

Açtığım bir konuda Vatan' da deneme sürümünün yüklenmediği söylenmişti fakat sorun değil bir şekilde hallolur.
SSD' ye Windows'un yüklenmesi söyleniyor. 120 GB yeterli olur mu?
Bir de işlemcinin yerine Intel markalı hangi işlemciyi koyabilirim?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı