5000 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

sadece oyun fps test videosuna göre yorumluyorum
Ama arkadaş topluluk ne diyosa ona göre alsın
tamam şimdi r5 1400 1070 i kaldırabilir
ama bunun sonrası önemli sonuç olarak cinebench de R5 daha iyi iken oyunda i5 7600k r5 1500x den daha iyi oyun fps testlerine göre söylüyorum şöyle demek istedim G4560 1050ti kaldırırken birkaç oyunda darboğaz yapıyor yani i5 7400 ü çok iyi araştırdım ve r5 den daha iyi (1400 oyun olarak) ve i5 aldım ama bazı oyunlarda işlemci zorlanırken ekran kartı zorlanmıyor
-r5 1400 nasıl i5 7600k ile eşdeğer olabiliyor oyun olarak 6700k dan daha iyi...(bf1 de bi 50 fps fark var)
Gsync konusunda haklısın
Anakartın mhz sine bakmadım sadece ss dekine baktığım içinöyle yorumladım kusura bakmayın...
:kararsız:
Yanlışım varsa kusura bakmayın...

50 FPS fark mı var? Salla salla. BF1'de Ryzen işlemciler önde bu arada. 5-6 FPS için burarada Ryzen'i kötülüyorsun. Açık konuşacağım, daha hiçbir şey bilmiyorsun. Forumda biraz araştır. Özellikle @GCN hocamın Ryzen hakkında yazdıklarını oku.
İşlemcilerin gücü hesaplanırken önemli olan FPS değildir. Saf güçleridir ki bu da işlemci kullanımıyla ters orantılıdır. Yani işlemci kullanımı ne kadar düşükse o kadar iyi. Tabii ki tek etken bu değil ama en önemli etken bu. RX 580 kullanırken 7400 %100 kullanılırken 7600K ve 1400 %50 civarlarında.

sadece oyun fps test videosuna göre yorumluyorum
Ama arkadaş topluluk ne diyosa ona göre alsın
tamam şimdi r5 1400 1070 i kaldırabilir
ama bunun sonrası önemli sonuç olarak cinebench de R5 daha iyi iken oyunda i5 7600k r5 1500x den daha iyi oyun fps testlerine göre söylüyorum şöyle demek istedim G4560 1050ti kaldırırken birkaç oyunda darboğaz yapıyor yani i5 7400 ü çok iyi araştırdım ve r5 den daha iyi (1400 oyun olarak) ve i5 aldım ama bazı oyunlarda işlemci zorlanırken ekran kartı zorlanmıyor
-r5 1400 nasıl i5 7600k ile eşdeğer olabiliyor oyun olarak 6700k dan daha iyi...(bf1 de bi 50 fps fark var)
Gsync konusunda haklısın
Anakartın mhz sine bakmadım sadece ss dekine baktığım içinöyle yorumladım kusura bakmayın...
:kararsız:
Yanlışım varsa kusura bakmayın...
Kardeş ekran kartını değiştirsen o kadar FPS artmıyor, nerenden sallıyon banada öğretsene :)

Bir konu hakkında bilgin yoksa yorum yazmayacaksın. Bunu çok ciddi söylüyorum. Bilmiyorsan araştıracaksın, sonuçta konu açan arkadaş bilmediği için açıyor konuyu. Ya bakıp sonraki gün gidip alsa? Ben ne tavsiyeler gördüm, görsen beyin yakan göz kanatan türden.

PSU çok fazla olmuş. Ekran kartı da çok pahalı. SSD olarak SU800 veya 850 EVO seçerseniz daha iyi olur.
İtopya' da bazı markalar yok bu yüzden internet sitesinden bu sistem için uygun PSU linki atar mısınız?
Çok anlamıyorum bu işlerden.

Monitör aynı kalmak koşulu ile SSD alınmayıp GTX 1070 almak sizce mantıklı olur mu?
Uzun yıllar yeni bir monitör alamayacağım ayrıca.

Sistemi temmuzun ilk haftası toplayacağım. Bu tarihte RX 580 bulabilir miyim ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı