PC varken neden konsol?

• Konuyu başlatan arif0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 165
  • Görüntüleme 2.359
Gene de burada anlatmak istediğim: "PS çöp, PC iyi." demek değil. "PS fiyatına çöp toplarsın." algısını kırmak.

Eskiden çöp topluyordun ama harbiden. Hikayeli oyun konsol işi bana göre. Maddi sıkıntısı olmayan birinin hikayeli oyunlar için PC alması mantıksız bence. Ben konsolu sattığımdan beri adamakıllı hikayeli oyun bile oynamadım PC'de öyle diyeyim.

Elinize sağlık ama gamepad dahil etmemişsiniz.

1000 TL de 2. el gamepad dersek 19k yapıyor.

19k ya PS5 satan var.

Eskiden çöp topluyordun ama harbiden. Hikayeli oyun konsol işi bana göre. Maddi sıkıntısı olmayan birinin hikayeli oyunlar için PC alması mantıksız bence. Ben konsolu sattığımdan beri adamakıllı hikayeli oyun bile oynamadım PC'de öyle diyeyim.

Yani maddi durum sıkıntın yoksa bunu tartışmak saçma hem PC hem konsol alır geçersin.

Ortalama kişiden kişiye değişir hocam. Verebiliyorsa sıkıntısı yoksa, diyorum zaten. Veremiyorsa çok anlamı yok.

Ayda 3 oyun oynasa 10.500 yapıyor.

Hadi 2 oyun oynasa 7K yapıyor.

Bunu verebilen birisine kimse "ortalama birisi" demez diye düşünüyorum.

Her oyun da o kadar değil hocam, daha bunun Plus'ı var indirimi var. Direkt 3.5 diye baz alınmaz.

Zaten orada o kişi sadece onları oynuyor demedim.

2 oyun yeni çıkan Hitler'den(pöpüler oyunlar yani) 2 oyunda indirimden veya başka ucuz oyunlar.

Eğer işin bu değilse Enis Kirazoğlu değilsen fazla.

Günde 3 saat oynasan haftada 21 saat yapar bu çoğu Oyun'u bitirmen için yeterli olur.

Ortlamada her hafta 1 oyun filan oluyor.

Zaten orada o kişi sadece onları oynuyor demedim.

2 oyun yeni çıkan Hitler'den(pöpüler oyunlar yani) 2 oyunda indirimden veya başka ucuz oyunlar.

Eğer işin bu değilse Enis Kirazoğlu değilsen fazla.

Vallahi bu kişiden kişiye değişen bir durum. Oyun almak için kredi çeken de gördüm, kişinin nereye harcamak istediğine bağlı bir durum. Ben de o kadar vermem şahsen. Çok da gerek yok zaten Plus varken.

Vallahi bu kişiden kişiye değişen bir durum. Oyun almak için kredi çeken de gördüm, kişinin nereye harcamak istediğine bağlı bir durum. Ben de o kadar vermem şahsen. Çok da gerek yok zaten Plus varken.

İyi de Plus'a gelene kadar PC'ye de geliyor zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı