5000 TL monitör önerisi

Bütçe
5000

Ahmet Yorulmaz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar RX 6650 XT sistem aldım ama monitörüm eksik. Bunun yanına 5000 TL'ye kadar monitör önerisi ve neden tavsiye ettiğiniz monitörü almam gerektiğiyle ilgili yorum yapabilir misiniz? Technopat ailesine güveniyorum ve şimdiden yorum yazanlara teşekkürlerimi sunuyorum :)

Arkadaşlar RX 6650 XT sistem aldım ama monitörüm eksik. Bunun yanına 5000 TL'ye kadar monitör önerisi ve neden tavsiye ettiğiniz monitörü almam gerektiğiyle ilgili yorum yapabilir misiniz? Technopat ailesine güveniyorum ve şimdiden yorum yazanlara teşekkürlerimi sunuyorum :)

Pivot, sola-sağa döndürme, yükseklik ayarı gibi özelliklere ihtiyacınız var mı? Hangi türde oyunlar oynayacaksınız?

Son düzenleme:
1080p / 144+Hz / IPS panel vemin 350 cd/m aydınlatma. Bu özelliklere sahip monitör filtreyebilirsiniz.

Hocam rica etsem sizin tavsiye edebileceğiniz marka-model varsa söyler misiniz?

Hocam gerek panel gerek piksel yoğunlu olarak LG UltraGear 24GN65R-B önerimdir. 1080p için ideal bir monitör. Fiyatı da MediaMarkt'da 4399.

Çok teşekkür ederim hocam bu cepte dursun hepsini toplayıp seçimi öyle yapacağım.

Pivot, sola-sağa döndürme, yükseklik ayarı gibi özelliklere ihtiyacınız var mı? Hangi türde oyunlar oynayacaksınız?
Hocam neredeyse aynısı oyunlar olacak. Ama çoğunluğu Valorant - CS:GO olacak.

Dosya Ekleri

• Oyunlarrr.png
    Oyunlarrr.png
    998,5 KB · Görüntüleme: 39
Hocam rica etsem sizin tavsiye edebileceğiniz marka-model varsa söyler misiniz?

Çok teşekkür ederim hocam bu cepte dursun hepsini toplayıp seçimi öyle yapacağım.

Hocam neredeyse aynısı oyunlar olacak. Ama çoğunluğu Valorant - CS:GO olacak.

Hocam gerek panel gerek piksel yoğunlu olarak LG UltraGear 24GN65R-B önerimdir. 1080p için ideal bir monitör. Fiyatı da MediaMarkt'da 4399.

Hocam bunda karar verdik vatandan alacağız. Tavsiyen için çok teşekkür ederim. Araştırmalarımızın sonucu 10 numara fiyat performans ürünü bu fiyata gibi görünüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı