5000 TL monitör önerisi

Pazartesi sipariş vereceğim o yüzden acelem yok hocam bekliyorum önerinizi.

Siz bunu yazana kadar aslında yukarıda atılan modeli listeme almıştım bu seviye bütçelerde önerilen bir model konu hakkında biraz daha bilgi toplayıp değerlendireceğim teşekkür ederim.

Listeme ekledim hocam teşekkür ederim.

G4 bu Samsung'un Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör kuzenimde var yazdım mesaj bekliyorum.

Nerenden çıkardın? Kanıtını atsana.

Arkadaşlarım ikizler ikisi de bu modelden aldı ve ikisine de dün ghosting testi yaptık hayvan gibi ghosting var hocam aceleniz yoksa araştırarak alın Casper gibi markalardanda olabildiğince uzak durun fiyat performans monitörü diye iteliyorlar genelde monitörlerde.

@conorwolf bütçendeki en iyi monitör budur:
27 inç istersen AOC 27g2spu dur.
Konuya cidden fazla bilgisiz kişiler toplandı.

Arkadaşlarım ikizler ikisi de bu modelden aldı ve ikisine de dün ghosting testi yaptık hayvan gibi ghosting var hocam aceleniz yoksa araştırarak alın Casper gibi markalardanda olabildiğince uzak durun fiyat performans monitörü diye iteliyorlar genelde monitörlerde.
Arkadaşından test isteyin, atın bakalım.

Pazartesi sipariş vereceğim o yüzden acelem yok hocam bekliyorum önerinizi.

Siz bunu yazana kadar aslında yukarıda atılan modeli listeme almıştım bu seviye bütçelerde önerilen bir model konu hakkında biraz daha bilgi toplayıp değerlendireceğim teşekkür ederim.

Listeme ekledim hocam teşekkür ederim.
Konunuza neredeyse butun bilgisizler toplanmis, bu konuda cok sanslisiniz (!) TUF VG249Q1A oneren, markaya gore yorum yapan ve 27G2SPU/BK'ya "ghosting canavari" diyen insanimsilari dikkate almayin.

Son düzenleme:
Konunuza butun bilgisizler toplanmis, bu konuda cok sanslisiniz (!) TUF oneren, markaya gore yorum yapan ve 27G2SPU/BK'ya "ghosting canavari" diyen insanimsilari dikkate almayin.

Dostum ben monitörün aynısında 2 tane ghosting gördüm diye öyle söylüyorum ayrıca arkadaşa araştırarak almasını söylüyorum bilgisizlik değil yani gördüm o yüzden söylemek istedim modelin genel sıkıntısı olmayabilir ikiz arkadaşlarımda vardı o yüzden söyleyeyim dedim.

Dostum ben monitörün aynısında 2 tane ghosting gördüm diye öyle söylüyorum ayrıca arkadaşa araştırarak almasını söylüyorum bilgisizlik değil yani gördüm o yüzden söylemek istedim modelin genel sıkıntısı olmayabilir ikiz arkadaşlarımda vardı o yüzden söyleyeyim dedim.
Biz de diyoruz ki, arkadaşından ghosting testi isteyin. Atın, bakalım.

Ölü piksel her monitörde çıkabilir. Kronik bir sorunu yok bu monitörün.
Monitör dediğiniz sektörde öyle ufak araştırmalar ile bilgi sahibi olunamaz.
Biz bilgi sahibi kişiler olarak söylüyoruz HP Omen 25i bütçedeki en iyi modeldir. Hala haha atan bir eleman var. ASUS ve MSI fanboyu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı