5000 TL Monitör Önerisi

Veloxis

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xbox Series S 512 GB
Meslek
HepsiJet Ekran Takip
Selamlar herkese, 5000 TL'ye kadar bütçem var. Genelde FPS oyunları oynuyorum. Apex, The Division 2 vs. 144 Hz işimi görür gibi ama bilmiyorum kafam çok karıştı bu yüzden önerilerinizi almaya geldim.

Bütçe konusunda değecek bir monitör olursa bütçeyi arttırabilme imkanım var. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar herkese, 5000 TL'ye kadar bütçem var. Genelde FPS oyunları oynuyorum. Apex, The Division 2 vs. 144 Hz işimi görür gibi ama bilmiyorum kafam çok karıştı bu yüzden önerilerinizi almaya geldim.

Bütçe konusunda değecek bir monitör olursa bütçeyi arttırabilme imkanım var. Teşekkürler şimdiden.
Asus vg249q3a al kafan rahat olsun

5500 çıkamazsanız:

Kullanıcaların yaşadığı sorunlar ektedir:

Attığınız iki monitöre de baktım hocam ikisi de güzel beğendim özellik olarak aşırı farklar yok 500₺ oynuyor baktığım zaman şimdilik ama gönlüm Gigabyte tarafından olur acele etmeyeceğim zaten ama beğendim ikisini de teşekkür ederim

Ben teşekkür ederim iyi Sosyaller

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı