5000 TL Monitör Önerisi

Ivan Allen

Hectopat
Yaklaşık 5000 TL bütçem var sadece CS:GO gibi FPS oyunlari için bir monitör alacağım, 240Hz, 24, 5" ve 1080P olmasını istiyorum. (Sistemim ASUS üzerine kurulu yani ASUS bir monitör çok hoş durur :))
75Hz IPS panele sahip bir monitorum var yani TN panel istiyorum sizce ne almalıyım? (Oyun ayarlarini genelde düşükte oynarım, birçok oyunda 240 FPS'in üstüne çıkabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçeyle alınacak en iyi monitörlerden biridir.

IPS, Nano panel, çerçevesiz tasarım ve G-Sync uyumlu.

Yaklaşık 5000 TL bütçem var sadece CS:GO gibi FPS oyunlari için bir monitör alacağım, 240Hz, 24, 5" ve 1080P olmasını istiyorum. (Sistemim ASUS üzerine kurulu yani ASUS bir monitör çok hoş durur :))
75Hz IPS panele sahip bir monitorum var yani TN panel istiyorum sizce ne almalıyım? (Oyun ayarlarini genelde düşükte oynarım, birçok oyunda 240 FPS'in üstüne çıkabiliyorum.
Bu monitöre bakabilirsin prof oyuncuların kullandığı en yeni monitör diyebilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı