5000 TL Monitor Dahil Guncel GTX 1070 Sistem

Peki bu h110m anakartı iyimi 150tl civarı olan? yeni nesil kartlarla sorun cıkartır mı? oc yapmayacağım hiç. Yeterlimi gtx1070 veya gtx970 ile h110m olan anakart. performans eksiği olur mu? olursa çok mu olur? bütçe açısından h110m alsak yeterlimi tüm parçaları destekler mi? sıkıntı yaratır mı? oc yapmııcam dediğim gibi.

Peki bu h110m anakartı iyimi 150tl civarı olan? yeni nesil kartlarla sorun cıkartır mı? oc yapmayacağım hiç. Yeterlimi gtx1070 veya gtx970 ile h110m olan anakart. performans eksiği olur mu? olursa çok mu olur? bütçe açısından h110m alsak yeterlimi tüm parçaları destekler mi? sıkıntı yaratır mı? oc yapmııcam dediğim gibi.

Diyorumya, gtx 1080 ve i5 6600 takıcam üstüne. Hiçbir sorun yok. Resmi sitesinden özelliklerine bakın. Titan z ve i7 6700k yı bile destekliyor. Oc yapmayacaksanız yeni teknolojileri destekleyen sağlam bir anakart olması yeterli. Topladığım sistemi alm anızı öneririm.

Screenshot_2016-06-01-23-45-20.png
Screenshot_2016-06-01-23-41-03.png
Öncelikle mobil olarak girdiğim için fotoğraflar çok güzel olamayabilir, kusura bakmayın. Ben de sizin gibi GTX 1070 ile bir sistem toplamayı düşünüyorum ve böyle bir sistem topladım. Toplamda 6.787 tl yapıyor ve bütçenize uygun üst düzey bir sistem(2TB hard disk eklerseniz yaklaşık 7000 tl olur) ve windiows dahil ama sizin windowsunuz varsa onu almayıp yerine mastercase 5 veya m5 yerine m7 veya oyun alabilirsiniz. Bence z3 plus gayet güzel bir kasa 4 fanla geliyor ve beş fan yeri var son boşluğa da sıvı soğutmayı takacaksınız. Sistemi isterseniz peşin olarak alabilirsiniz. GTX 1070 çıktığı zaman dolar çok düşmeyebilir o yüzden aceleniz yoksa doların düşmesini bekleyin.

Dostum işlemci stok soğutma ile geliyor zaten. Olağanüstü bi sıcaklık görürsen fan alabilirsin. Upgradelerden sonra da sıvıya geçebilirsin.
Stok soğutma nedir ? Hangi işlemciden bahsediyoruz? Ben i5 6600K düşünüyordum ama bu yayıncılık için i7 ısrarını görünce i7 6600 mü alsam mevzularına giriştim şimdi.

Diyorumya, gtx 1080 ve i5 6600 takıcam üstüne. Hiçbir sorun yok. Resmi sitesinden özelliklerine bakın. Titan z ve i7 6700k yı bile destekliyor. Oc yapmayacaksanız yeni teknolojileri destekleyen sağlam bir anakart olması yeterli. Topladığım sistemi alm anızı öneririm.
kardeş 3300-4000 tl bütçem var o yüzden bu aralar siteyi çok geziyorum. soruyorum. en idealı hangisi diye bakıyorum.
elimdeki hazır pc casperin satıp para ekleyıp yeni toplayacağım işte.

23.6 inch vga casper ekranı + i5 4570 4gb ram hd8510 ekran kartlı bir çöp sistem.(2.5yılık)
hayırlısı :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı