Monitor ve Kasa Dahil GTX 1070'li Sistem

Merhaba eğer ilk yorumda ki sistemi almayı düşünüyorsanız elimde Asus MG 278q ve MSI Gaming X GTX 1070 ekran kartı var. Kutu fatura her şey tam. 22 ay Garantileri mevcut. Toplam fiyat 4200 TL.

İşlemci soğutucu olarak da Corsair H100i var. İmzam da ki sistem ile 4.8 GHz'ye O.C yaptığımda işlemciyi 65-70 derece civarında tutmayı rahatlıkla başardı.

Merhaba eğer ilk yorumda ki sistemi almayı düşünüyorsanız elimde Asus MG 278q ve MSI Gaming X GTX 1070 ekran kartı var. Kutu fatura her şey tam. 22 ay Garantileri mevcut. Toplam fiyat 4200 TL.

İşlemci soğutucu olarak da Corsair H100i var. İmzam da ki sistem ile 4.8 GHz'ye O.C yaptığımda işlemciyi 65-70 derece civarında tutmayı rahatlıkla başardı.
Anakart olarak msi m3 veya M5 düşünüyorum yine de teşekkür ederim ekran kartı ise asus rog strix veya zotac amp edition şuanki düşüncem tekrardan teşekkür ederim

Anakart olarak msi m3 veya M5 düşünüyorum yine de teşekkür ederim ekran kartı ise asus rog strix veya zotac amp edition şuanki düşüncem tekrardan teşekkür ederim
Kasayı satmayı düşünmüyorum. Sadece soğutucu ekran kartı ve monitör. Sizin yine aklınızda bulunsun. Arkadaşın belirttiği monitör sıfırı 2600 Lira.

Screenshot_2017-01-18-20-54-25.png
aklımdaki sistem bu düşünceleriniz neler acaba ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı