5000 TL Oyun Amaçlı Bilgisayar Toplama

Sonradan parça eklenmeyecek ama. Bildiğiniz üzere 6000 TL çok yüksek miktarda bir para. Sleeveli kablolar uzatma bu arada. Kasa da s340 kablolama basit olacak yani.
 
Overclock yapılmayacak ve K'sız bir işlemci tercih edilecekse o anakarta da gerek yok.650 lira ona vereceğinize h serisinden 450 liraya güzel bir anakart alabilirsiniz.Bende az çok öğrenmişim bu işleri yahu :)
 
Açıkçası soğutucudan kısmak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Görev olarak aynı fakat ses olayı bakımından tam emin değilim. İleride SSD ekliyebilirsiniz.Anakart modeli olarak açıkçası tam bir f/p ürünü diyebilirim.Ekran kartı olarak R9 390X olarak seçmemin sebebi ise GTX 970'in biraz yetersiz kalacağını , GTX 980'in ise fiyatını haketmediğini düşünüyorum. En uygun olarak ise R9 390X karşıma çıkıyor. Kendi topladığım bilgisayardada aynı sistemi alacağım zaten.
Ekran olarak ise maksimum bunu sığdırabildim 60Hz 1080P destelikli bir monitör..

upload_2016-1-17_19-36-13.png
 
Adsız.png

Bu şekilde dizüstü bilgisayarınızdaki SSD bileşenini çıkarmadan bu sistemi alabilirsiniz. (Bir önceki sistem önerimde yanlışlıkla MSI ekran kartı tercih etmişim. Özür dilerim. Anakart ile ekran kartı kombine olması gerekir diye düşündüğümden ASUS Strix modelini tercih ettim. Ayrıca STRIX modeli daha performanslı.)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı