5000 TL PC Önerisi

1050 Ti içeren sistemler de var. Ben işlemcisi olsun SSD, HDD, RAM miktarı iyi olduğu için önerdim hem de indirimdeyken alınabilecek bir laptop bence.
MSI her zaman tuzludur. Daha çok yüksek fiyatlı PC'lerde MSI öneriyoruz.
Şöyle daha güzel alternatifler mevcut bu fiyata;

1050 Ti içeren sistemler de var. Ben işlemcisi olsun SSD, HDD, RAM miktarı iyi olduğu için önerdim hem de indirimdeyken alınabilecek bir laptop bence.

SSD'si 128 GB büyük ihtimal Sata'dır ama araştırmadım, RAM'i 8 GB ve harddiski klasik 1 TB 7200 RPM harddisk. Neyi iyi bu bileşenlerin anlayamadım.

Yalnız bunu deyip Kaby Lake işlemcili bir bilgisayar tavsiye etmişsiniz.
Evet onu yeni farkettim :D. Gerçi Kaby Lake işlemci içermeyen iyi laptop yok galiba.
SSD'si 128 GB büyük ihtimal Sata'dır ama araştırmadım, RAM'i 8 GB ve harddiski klasik 1 TB 7200 RPM harddisk. Neyi iyi bu bileşenlerin anlayamadım.
Nasıl bir şey bekliyordunuz bir laptopta 32 GB RAM 10 TB harddisk 960 GB SSD falan mı? 16 GB modelleride var onlarıda tercih edebilir. Neyse madem beğenmediniz kullanıcıda almaz o zaman.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı