5000 TL bütçeye GTX 1050 hiç iyi bir tercih değil. Bu bütçelerde MSI önermiyoruz.
1050 Ti içeren sistemler de var. Ben işlemcisi olsun SSD, HDD, RAM miktarı iyi olduğu için önerdim hem de indirimdeyken alınabilecek bir laptop bence.5000 TL bütçeye GTX 1050 hiç iyi bir tercih değil. Bu bütçelerde MSI önermiyoruz.
MSI her zaman tuzludur. Daha çok yüksek fiyatlı PC'lerde MSI öneriyoruz.1050 Ti içeren sistemler de var. Ben işlemcisi olsun SSD, HDD, RAM miktarı iyi olduğu için önerdim hem de indirimdeyken alınabilecek bir laptop bence.
1050 Ti içeren sistemler de var. Ben işlemcisi olsun SSD, HDD, RAM miktarı iyi olduğu için önerdim hem de indirimdeyken alınabilecek bir laptop bence.
Yalnız bunu deyip Kaby Lake işlemcili bir bilgisayar tavsiye etmişsiniz.Kaby Lake işlemciye yönelmeyin.
Evet onu yeni farkettimYalnız bunu deyip Kaby Lake işlemcili bir bilgisayar tavsiye etmişsiniz.
Nasıl bir şey bekliyordunuz bir laptopta 32 GB RAM 10 TB harddisk 960 GB SSD falan mı? 16 GB modelleride var onlarıda tercih edebilir. Neyse madem beğenmediniz kullanıcıda almaz o zaman.SSD'si 128 GB büyük ihtimal Sata'dır ama araştırmadım, RAM'i 8 GB ve harddiski klasik 1 TB 7200 RPM harddisk. Neyi iyi bu bileşenlerin anlayamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.