5000 TL PC toplama

Bütçe
5000
Tavsiyeniz için teşekkür ederim fakat GTX 1050 Ti'dan bahsediyorsunuz, kendisi en az 2600 TL yani bütçenin yarısından fazla. Bir de kasa ve kablosuz ağ adaptörü de alacağım. Zaten monitör deseniz en az 800-900 TL ve oyundan daha çok yazılımla uğraşacağım için Ryzen 3 1200 düşük gelir diye düşünüyorum.

Hocam düşük gelirse işlemciyi R5 1600 yapabilirsiniz. Eğer bütçe yetmezse en az GTX 750 Ti alın.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim fakat GTX 1050 Ti'dan bahsediyorsunuz, kendisi en az 2600 TL yani bütçenin yarısından fazla. Bir de kasa ve kablosuz ağ adaptörü de alacağım. Zaten monitör deseniz en az 800-900 TL ve oyundan daha çok yazılımla uğraşacağım için Ryzen 3 1200 düşük gelir diye düşünüyorum.

Ben de o amaçla düşündüm.
Sistemde olması gerekenler diye bir not almıştım işte.

İşlemci gücünden sizinde haberiniz vardır sanırım.

Eski ve FPS tarzı oyunları açsın 2.elden 1050 Ti gibi bir kart 0 olaraksa 1030 düşündüm bahtiyar ama güzel FPS'ler veriyor o işlemci ile. ( GT1030/GTX 1050 Ti )

Sistemde bir SSD olması şarttı. Bence konuşmaya bile gerek yok. ( 240 GB SSD )

RAM olarak çoğu RAM iş görür RAM zaten sıkıntı çıkarmaz fazla sistem parçalarında tabii uyuşmazlık sorunları hariç o yüzden 3000 3200 MHz'lik RAM'leri kabul gördüm. Toplayacak olursak GPU olarak Vega 11 seviyelerinde işlemci olarak ise ileri odaklı bir işlemci.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı